Facebook Pixel Κωστής Ραπτόπουλος: Μελέτη, Μαγγίρα, Αντωνά τα… έχωσαν σε Ραπτόπουλο για Πασχαλάκη - "Τον φοβούνται οι παίκτες"! (Vid)
Life
| 2023-01-19 14:21:00

Μελέτη, Μαγγίρα, Αντωνά τα… έχωσαν σε Ραπτόπουλο για Πασχαλάκη - "Τον φοβούνται οι παίκτες"! (Vid)

Sportdog Team
Μελέτη, Μαγγίρα, Αντωνά τα… έχωσαν σε Ραπτόπουλο για Πασχαλάκη - "Τον φοβούνται οι παίκτες"! (Vid)

Απίστευτος χαμός στις πρωινές εκπομπές μετά τα σχόλια του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού για τον χωρισμού του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού από την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στην… πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευτάιες ώρες ο Κωστής Ραπτόπουλος, καθώς η αποκάλυψή του για τον χωρισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και στη συνέχεια οι τοποθετήσεις του περί ηλικίας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Με το θέμα ασχολήθηκαν όλες οι εκπομπές της τηλεόρασης και σήμερα, για τρίτη συνεχόμενα ημέρα και οι Μπέτυ Μαγγίρα, Ελεονώρα Μελέτη και Μαρία Αντωνία, ήταν ιδιαίτερα επικριτικές μαζί του!

Μπέττυ Μαγγίρα για το θέμα της ηλικίας: «Γίνομαι έξαλλη με τους ανθρώπους που είναι των σπηλαίων»

Τις δηλώσεις του ραδιοφωνικού παραγωγού, Κώστα Ραπτόπουλου, για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα. Το θέμα με τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στο ζευγάρι προκάλεσε συζητήσεις σε πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Γίνομαι έξαλλη, που δεν θα ‘πρεπε βέβαια… αλλά γίνομαι έξαλλη με τους ανθρώπους που είναι άνθρωποι των σπηλαίων. Αυτός ο κύριος δηλαδή… δεν μπορώ να ακούω: τι να κάνουμε τώρα, είναι παιδαράς, τον θέλουν όλες, αυτή τώρα θα ήταν 47 κι αυτός 42… τι απόψεις είναι αυτές; Είμαστε στο 2023» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κι αν αυτός είναι μια φορά παιδαράς, αυτή δεν είναι… δε μπορώ να πω και τη λέξη… κουκλάρα;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη τον φοβούνται τον συγκεκριμένο μην τους πιάσει στο στόμα τους» αποκάλυψε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά. «Είναι ακραίος στις απόψεις του αλλά παρ’ όλα αυτά σημειώνει μεγάλη επιτυχία η εκπομπή του», συμπλήρωσε.

«Ας μείνει στο ποδόσφαιρο ο κύριος, γιατί όταν μπαίνεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι – ασχέτως αν τους γνωρίζεις ή όχι – και κάνεις αυτές τις δηλώσεις για μία γυναίκα, είναι απαράδεκτο. Το λιγότερο ντροπιαστικό και για τους λόγους που χωρίσανε, γιατί μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι που χωρίζει ένα ζευγάρι. Τι τον ενδιαφέρει αυτόν; Αφορά τα δύο παιδιά και μόνο. Κράτα τες για σένα αυτές τις απόψεις» απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αφού το ίδιο το ζευγάρι δεν ήθελε να το ανακοινώσει ή τέλος πάντων να το ανακοινώσει με τον δικό του τρόπο, πώς βγαίνεις εσύ μπροστά και το λες και αναγκάζονται δυο άνθρωποι να το επιβεβαιώσουν;» σημειώνει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Εγώ τρελαίνομαι με κάτι τέτοια, γίνομαι έξαλλη» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags