Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πληθωρική δασκάλα... προκαλεί στο tik tok - Δεν σταματάει να μπλοκάρει τους μπαμπάδες (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-01-27 12:39:00

Η πληθωρική δασκάλα... προκαλεί στο tik tok - Δεν σταματάει να μπλοκάρει τους μπαμπάδες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η πληθωρική δασκάλα... προκαλεί στο tik tok - Δεν σταματάει να μπλοκάρει τους μπαμπάδες (ΦΩΤΟ)

«Τους λυπήθηκα!». Η εντυπωσιακή 26χρονη μπήκε στο TikTok το 2018, αλλά μόνο όταν βαρέθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 άρχισε να αναρτά πραγματικά περιεχόμενο. Οι followers της – και οι μαθητές της – το πρόσεξαν.

Μια δασκάλα δημοτικού σχολείου λέει ότι αναγκάστηκε να μπλοκάρει online τους «ενοχλητικούς» μπαμπάς των μαθητών της που την ακολουθούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι μαθητές μου είναι πολύ μικροί για να γνωρίζουν κάτι για το TikTok, αλλά πέρυσι δίδαξα μαθητές της τρίτης τάξης που είναι λίγο μεγαλύτεροι και μου είπαν ότι με είδαν στο TikTok», δήλωσε σχετικά. «Είπαν επίσης ότι αισθάνονται πολύ περήφανοι που έχουν μια τόσο διάσημη και όμορφη δασκάλα. Κάποιοι από αυτούς μου ζήτησαν ακόμη και αυτόγραφο», σύμφωνα με την ίδια.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι η καριέρα της και η διαδικτυακή της παρουσία ήρθαν σε σύγκρουση όταν οι μπαμπάδες των μαθητών της άρχισαν να την ενοχλούν με σχόλια στις αναρτήσεις της. Δείτε τις φωτογραφίες της ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags