Facebook Pixel Sportdog.gr | Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως τα... φούσκωσε και πήρε 22.000 για να ποζάρει γυμνή! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-01-28 15:10:00

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως τα... φούσκωσε και πήρε 22.000 για να ποζάρει γυμνή! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως τα... φούσκωσε και πήρε 22.000 για να ποζάρει γυμνή! (ΦΩΤΟ)

Η διάσημη ξανθιά που συνηθίζει να... προκαλεί με τις εμφανίσεις της στην πίστα, μίλησε για τις πλαστικές που έχει κάνει, αλλά και για το πιο ακριβό της εξώφυλλο.
 

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα 5,5 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, τις πλαστικές επεμβάσεις, τον λόγο που δεν είχε στενές σχέσεις με τον πατέρα της και για το εξώφυλλο των 22.000 ευρώ.

«Όταν είχα πάει στη «Φάρμα», η κόρη μου έλεγε ότι είμαι σε ένα “κουτί με τα ζωάκια”. Άκουσα ότι είχα παρένθετη μητέρα, ότι είναι ντροπή μου, που δεν πήρα 20 κιλά. Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

«Ακούς συχνά ότι χωρίζω, το έχω συνηθίσει και πριν παντρευτώ άκουγα ότι παντρεύομαι. Στον άνδρα μου δεν αρέσει η δημοσιότητα, εγώ ξέρω το παιχνίδι πως είναι και μπορώ να το φέρω στα μέτρα, απλά δεν θέλω».

Για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη ανέφερε πως: «ο Θέμος λείπει πολύ, με στήριζε και πίσω από τις κάμερες, υπήρχε μια οικογένεια από πίσω».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις και για τα ακριβοπληρωμένα εξώφυλλα που έχει κάνει, δήλωσε: «αν μιλάω για τις πλαστικές μου; Όχι, έτσι γεννήθηκα με τσίμπησε μέλισσα. Για το πιο ακριβοπληρωμένο μου εξώφυλλο πήρα 22.000 ευρώ, το είδε στο Χονγκ Κονγκ ο πατέρας μου. Επαφές με τον πατέρα μου είχα για τα τυπικά. Πέθανε και το έμαθα 2 μήνες μετά, με πήραν για να πληρώσω τα διαδικαστικά».

Για την πίστη της στον Θεό σημείωσε πως: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό! Η κόρη μου είναι σχεδόν κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Όταν γέννησα είπα «Θεέ μου να μην πονέσω» και γέννησα σε 10 λεπτά».

 

Με... ανύπαρκτο σορτσάκι η Σάσα Μπάστα - Φάνηκαν τα οπίσθιά της δημόσια - Ξέχασε και το σουτιέν!

Ας κάνουμε ένα μίνι μάθημα. Εσώρουχο λέγεται το υφασμάτινο αντικείμενο που φτιάχτηκε για να καλύπτει τα επίμαχα σημεία ενός ανθρώπου. Ρούχο είναι αυτό που βάζουμε πάνω από το εσώρουχο για να έχουμε διπλό στρώμα κάλυψης.

Τώρα πως η Σάσα Μπάστα τα έχει κάνει ανάποδα δεν ξέρουμε. Γιατί μια φορά το σορτσάκι της δεν προορίζεται για να καλύψει κάτι, αφού είναι πιο κοντό κι από ζώνη.

Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε πριν μερικά χρόνια μαζί με τον εδώ και τρία χρόνια σύντροφο της σε νυχτερινό κέντρο και τράβηξε όλα τα φλας πάνω της με το ντύσιμο της.

Με ένα κοντό, τζιν σορτσάκι, άσπρο φανελάκι και ένα δερμάτινο τζάκετ η Σάσα μας έδειξε πολλά, μιας και το σορτσάκι ήταν τόσο κοντό που τα οπίσθια της έβγαιναν και φαινόντουσαν ολοκάθαρα.

Πηγή: koolnews.gr

Σάλος με το ερασιτεχνικό της ΒΙΝΤΕΟ: Η Σάσα Μπάστα χοροπηδάει στην πίστα χωρίς εσώρουχα!

Όσοι είσαστε κάποιας ηλικίας επικίνδυνης για την υγεία σας, καλό είναι να έχετε υπογλώσσια δίπλα σας όταν θα δείτε το βίντεο κόλαση που έδωσε η Σάσα Μπάστα στην δημοσιότητα.

Η ξανθιά καλλονή τραγουδίστρια έχει κέφια και κάνει τα πάντα για να μας ανεβάσει την διάθεση και όχι μόνο με τα σωματικά της προσόντα τα οποία αυτή την φορά έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αποφασίζουν να βγάλουν μάτια!

Η Σάσα ανέβασε ένα βίντεο στο story της, απο κάποιες πρόβες που κάνει φορώντας ανάλαφρη αθλητική περιβολή με το μπουστάκι της να καλύπτει τα προσόντα της, χωρίς όμως να φοράει σουτιέν.

Όπως καταλαβαίνεται απο την περιγραφή αυτό που πρόκειται να δείτε θα σας ανεβάσει την διάθεση και ότι άλλο μπορεί, αφού είναι σίγουρο ότι όλοι θα καρφωθείτε απο την πρώτη στιγμή επάνω της και δεν θα ξεκολλάτε τα μάτια σας .

Δείτε το βίντεο της πανέμορφης τραγουδίστριας με μεγάλη προσοχή, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ότι σας συμβεί….το ξεκαθαρίζουμε.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags