Facebook Pixel Χρήστος Δάντης - Survivor: Αποστομωτική απάντηση Δάντη για τη διαφορά ηλικίας με Ασημίνα στην Κορομηλά - "Στην Ελλάδα..."!
Life
| 2023-02-25 14:37:00

Αποστομωτική απάντηση Δάντη για τη διαφορά ηλικίας με Ασημίνα στην Κορομηλά - "Στην Ελλάδα..."!

Sportdog Team
Αποστομωτική απάντηση Δάντη για τη διαφορά ηλικίας με Ασημίνα στην Κορομηλά - "Στην Ελλάδα..."!

"Το πρόβλημα τους είναι ότι...". Ο διάσημος τραγουδιστής δεν μάσησε τα λόγια του, δεν κρύφτηκε, απάντησε σε όσους τον "κρίνουν" για τη νεαρότερη σύντροφό του κι έδωσε κι ένα παράδειγμα από το εξωτερικό.

Μια μοναδική βραδιά με απίστευτο κέφι, συγκίνηση και μεγάλες επιτυχίες έζησαν όσοι παρακολούθησαν το προηγούμενο Σάββατο το «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχθηκε δύο αγαπημένους τραγουδιστές, τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη που μας διασκέδασαν με τα τραγούδια τους και ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε προσωπική συνέντευξη και στους δύο και ο Δάντης ρωτήθηκε για την σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και η κούκλα αθλήτρια και πρώην παίκτρια Survivor έχουν 33 χρόνια διαφορά, ωστόσο όπως τόνισε μεταξύ άλλων σε σχετική ερώτηση: «Η κοπέλα με την οποία έχω σχέση έγινε γνωστή από το Survivor και λένε διάφορα για εμάς. Τι να απαντήσω; Άντε να εξηγήσεις σε κάποιον πως ο Άλ ντι Μέολα είναι 68 ετών, ένας ωραίος άνδρας και καλλιτέχνης της τζαζ, έχει ένα κοριτσάκι επτά ετών που σημαίνει το έκανε στα 61 του, ενώ έχει διαφορά 40 χρόνια με τη σύντροφό του. Οι καλλιτέχνες δεν έχουν ηλικία και οι άνθρωποι που είναι γνωστοί, φωτεινοί δεν έχουν ηλικία. Στην Ελλάδα είναι καταδικασμένοι να το καταδικάζουμε εμείς. Στην αρχή θύμωνα, αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι κακία, είναι μεμψιμοιρία κατά του εαυτούς τους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω εγώ ρε φίλε…»

Σάλος με διάσημη παίκτρια Survivor σε νυχτερινή έξοδο - Φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο, χωρίς σουτιέν!

 

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αποφάσισε πέρυσι να αφήσει για λίγο τα ρινγκ και να “μεταφερθεί” στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο απαιτητικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor! Και από την πρώτη μέρα κατάφερε να τραβήξει τα “βλέμματα’ καθώς διαθέτει ένα σώμα το οποίο θα μπορούσε να είναι από… “άλλο πλανήτη”.

Η πρωταθλήτρια του κικ μπόξινγκ, θέλησε να δοκιμάσει τα όρια της και την αντοχή της στο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης. Η "Διάσημη" αγωνίστρια του Survivor, έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στο Instagram αλλά και στα μικροσκοπικά μαγιό, καθώς στις περισσότερες αναρτήσεις της φορά ότι πιο απλό και μικρούλι και δείχνει στον κόσμο το εξαιρετικά γραμμωμένο σώμα της.

Μετά την εξοδό της πάντως από το παιχνίδι, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις αναρτήσεις της στο Instagram, όπως με το τελευταίο της... χτύπημα από νυχτερινή έξοδο, όπου φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα.

Απολαύστε την!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Efmorfiadh (@athina_evmorfiadi)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags