Facebook Pixel Φαίη Σκορδά - Survivor All Star: Η Φαίη Σκορδά έκανε την… ροζ αποκάλυψη της χρονιάς για το Survivor - Νέο ζευγάρι έκανε σεξ! (Vid)
Life
| 2023-03-11 14:34:00

Η Φαίη Σκορδά έκανε την… ροζ αποκάλυψη της χρονιάς για το Survivor - Νέο ζευγάρι έκανε σεξ! (Vid)

Sportdog Team
Η Φαίη Σκορδά έκανε την… ροζ αποκάλυψη της χρονιάς για το Survivor - Νέο ζευγάρι έκανε σεξ! (Vid)

Η παρουσιάστρια από «γκάφα» αποκάλυψε κάτι που δεν έχουμε δει στις κάμερες και δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν…

Τίτλοι τέλους πέφτουν στη σχέση Ελευθερίας – Μάριου, στο Survivor All Star. Μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, αλλά και του καυγά της με τον Σπύρο Μαρτίκα, το πρώην ζευγάρι έρχεται ξανά αντιμέτωπο..

Η Ελευθερία, μη μπορώντας άλλο να αντέξει την πίεση, αναφέρει σε όλους στο νησί πως ο Μάριος την έβαλε να πει στον Στάθη για την προσωπική του ζωή έξω, με σκοπό να “αποδυναμώσουν” τον δυνατότερο παίκτη της κόκκινης ομάδας.

Ο Πρίαμος την φωνάζει ψεύτρα, εκείνη ξεσπά σε λυγμούς και όλη η Κόκκινη Ομάδα διαλύεται ξανά. Οι περισσότεροι παίκτες στο Survivor πιστεύουν την Ελευθερία Ελευθερίου και θεωρούν πως ο Μάριος Πρίαμος την εκμεταλλεύτηκε και μετά την πέταξε, σαν στημένη λεμονόκουπα.

Η κατάσταση στο νησί έχει ξεφύγει, ο Στάθης Σχίζας συζητιέται ακόμη, παρά την ξαφνική του αποχώρηση και ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Νίκο Μπάρτζη κρατούν αποστάσεις από όλους..

Όλα τα παραπάνω, μεταφέρθηκαν αποκλειστικά στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ωστόσο η… βόμβα έσκασε κι αμέσως μετά. Η Φαίη Σκορδά, θέλοντας να σχολιάσει τις εξελίξεις, άθελά της έκανε μία «πιπεράτη» αποκάλυψη, για το ζευγάρι που ξέραμε ότι είχαν έρθει πολύ κοντά, αλλά δεν ξέραμε πόσο είχε προχωρήσει η σχέση τους.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, σχολιάζοντας τις κινήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου στο νησί, ανέφερε «Μπήκε λοιπόν στο σπίτι επειδή ο Μάριος πήγε με την Καρολίνα… ήταν με την Καρολίνα»! Ουπς…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Σκάνδαλο Survivor - Διέρρευσε ποιος παίκτης πήρε περισσότερα λεφτά - "Μπαρούτι" στον Άγιο Δομίνικο!

Τελικά η αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor έφερε τριγμούς τόσο εντός όσο και εκτός παιχνιδιού.

Ο παίκτης του Survivor φαίνεται πως έπιασε το ποσό που ήθελε από τον Άγιο Δομίνικο και είπε να την κάνει.

Το συμβόλαιο για 5.000 ευρώ την βδομάδα που ακούγαμε πως έχουν υπογράψει όλοι, μάλλον ήταν μύθος. Καθώς ο κάθε παίκτης ίσως και να το διαπραγματεύτηκε και να πήρε και περισσότερα. Για παράειγμα ο Στάθης φαίνεται τελικά πως έπαιρνε 10.000 ευρώ την εβδομάδα, έχοντας υπογράψει την καλύτερη συμφωνία στο παιχνίδι. Αν κάνετε τα μαθηματικά τα ποσά ζαλίζουν παιδιά… Αφήστε το!

 

 

 

Σε κατάσταση ΣΟΚ με την επιστροφή του ο Στάθης!

Από που να το πιάσει και που να το αφήσει ο Στάθης Σχίζας. Που μέσα σε 4 μέρες αποχώρησε από το Survivor και βρέθηκε στην Ελλάδα, ηττημένος, χωρισμένος και σε κατάσταση ΣΟΚ.

Ο πρώην Survivor και δημοφιλής στο κοινό ακόμη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και ψάχνει να βρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην ζωή του. Ώστε να στρώσει την καθημερινότητα του και να μπει σε μια σειρά.

Είναι που είναι δύσκολη η περίοδος προσαρμογής μετά από τόσο καιρό απομόνωσης, έγινε ακόμη πιο δύσκολη με τον χωρισμό και τα όσα έγιναν (συν τα όσα δεν μάθαμε) με την Αλεξάνδρα. Είναι και η αντιμετώπιση που είχε από τις κάμερες στο αεροδρόμιο. Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θυμίζει σε τίποτε η επιστροφή του την περσινή…

Πηγή: thrylos24.gr

 

Νέο… προκλητικό πλάνο της Ελευθερίου στο Survivor - Την εντόπισε η κάμερα στη ζούγκλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην απόλυτη πρωταγωνίστρια του Survivor All Star έχει εξελιχθεί η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο πριν περίπου δύο εβδομάδες και προκάλεσε… ταραχή.

Αρχικά «πλακώθηκε» με τον Μάριο Πρίαμο για όσα έκανε με την Καρολίνα Καλύβα, στη συνέχεια κατηγορήθηκε από συμπαίκτες της ότι τα βρήκε πάλι μαζί του και φεύγουν κάθε βράδυ στη ζούγκλα, ενώ τώρα της… χρεώνουν την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, στον οποίο δεν μετέφερε «χαιρετίσματα» από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το κλίμα για την Κύπρια τραγουδίστρια δεν είναι καλό και πιθανότατα δεν θα μείνει πολύ στο νησί και για αυτό μάλλον ο σκηνοθέτης δεν χάνει κανένα πλάνο, ειδικά όταν φοράει το μικροσκοπικό της μαγιό. Ούτε στη ζούγκλα όπως θα δείτε παρακάτω…

 
 

Άνω-κάτω το Survivor - Αυτό είπε η Ελευθερίου για την Παναγιώταρου σε Σχίζα και αποχώρησε (ΒΙΝΤΕΟ)

«Προσπαθεί να διαλύσει έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, Με ποιο δικαίωμα να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι», ακούγεται να λέει ο Στάθης Σχίζας στο Survivor All Star.

«Ήρθε η Ελευθερία και μου είπε ένα τεράστιο ψέμα», ακούγεται να λέει ο Στάθης, ο οποίος από το χτεσινό επεισόδιο φάνηκε να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Τι κι αν αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά από το Survivor

H Χριστίνα Κεφαλά αποχώρησε μεν μετά από μια εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντας στο παιχνίδι την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά αυτή η αποχώρηση δεν απασχόλησε το κοινό τόσο, όσο η φημολογία για οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Ο Σχίζας που τα τελευταία εικοσιτετάωρα είχε μπει στο στόχαστρο του κοινού με πλήθος σχολίων να αναφέρεται στον νικητή του 2022 ως τον Χανταμπάκη του 2023, φαίνεται πως λύγισε από όσα του αποκάλυψε η Ελευθερία για την προσωπική του ζωή.

 

 

Δεν είναι τυχαίο πως το όνομα Παναγιώταρου τρεντάρει από τα μεσάνυχτα μαζί με το όνομα του Στάθη και του Survivorgr ενώ μια ατάκα της Ελευθερίας έκανε τους χρήστες του Twitter να απαρούν τελικά για το τι είπε η Ελευθςερίου στον Σχίζα για την Παναγιώταρου. Βλέπεις λίγο πριν το αγώνισμα, η ψυχολογία του Σχίζα γκρεμίστηκε και η Ελευθερία είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να τον αφήσω να νομίζει πως είναι καλά και ευτυχισμένος».

Πριν από όλα αυτά, είχε προηγηθεί ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» όπου αναφερόταν πως σύντροφος παίκτη του Survivor τον περιμένει να βγει για να χωρίσουν.

 

Παναγιώταρου κατά Ελευθερίου

«Σχίσμα στην ομάδα, ένα μέγαλο σχίσμα, ήρθες και έριξες μια βόμβα, μετέφερες, έπλασες ένα ψέμα», ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στο νέο τρέιλερ κι ενώ space στο Twitter σχολίαζε τους λόγους αποχώρησης του Σχίζα, το αν ο περσινός νικητής δηλαδή αποχώρησε τελικά εξαιτίας του Χανταμπάκη ή του δεσμού του με την Αλεξάνδρα.

Η Παναγιώταρου πάντως «έκαψε» την Ελευθερίου μέσα από ένα story στο Instagram τονίζοντας πως την παρηγορούσε στο σπίτι της και η Ελευθερίου της ανταπέδωσε την παρηγορία με τον χειρότερο τρόπο.

 

Αποκάλυψη: Αυτό είπε η Ελευθερία στον Στάθη Σχίζα και τον αναστάτωσε (VIDEO)

Μέχρι στιγμής, οι φαν του Survivor All Star γνώριζαν ότι Survivor η τραγουδίστρια είπε κάτι στον συμπαίκτη της για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τον ρίξει πολύ ψυχολογικά. Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε στην εκπομπή «Γεια σου» πως αυτό που είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα είναι ότι η σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ότι περνάει κρίση, γεγονός που τον επηρέασε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags