Facebook Pixel Λάουρα Νάργες: Η μεταμόρφωση έξι μήνες μετά τη γέννα
Life
| 2023-03-22 09:40:00

Άλλος άνθρωπος η Λάουρα Νάργες έξι μήνες μετά τη γέννα - Έχασε τα κιλά, κουκλάρα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άλλος άνθρωπος η Λάουρα Νάργες έξι μήνες μετά τη γέννα - Έχασε τα κιλά, κουκλάρα! (ΦΩΤΟ)

Η παρουσιάστρια, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από τα γενέθλια του μικρού της…

Έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους και η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι γιορτάζουν μισό χρόνο, δίπλα στον μικρό Αλέξανδρο.

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου, η Λάουρα Νάργες ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από την τούρτα που επέλεξαν για να γιορτάσουν τους 6 μήνες ζωής του μικρού Αλέξανδρου!

«Happy half birthday my baby Alex! Mommy and daddy love you so so much! Η μικρή μας οικογένεια είπε να κόψει μισή τούρτα σήμερα μιας και μας αρέσει να γιορτάζουμε», έγραψε η Λάουρα Νάργες ποζάροντας με την τούρτα η οποία επάνω είχε το όνομα του γιου της.

Δες τις νέες φωτογραφίες:

 

Αγνώριστη και κούκλα η Λάουρα Νάργες τρεις μήνες μετά τη γέννα - Οι πρώτες φωτογραφίες στο σπίτι!

Στο πατρικό της σπίτι βρίσκεται η Λάουρα Νάργες, η οποία και σαν νέα μανούλα, χρειάζεται βοήθεια από την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τους χώρους του, ενώ βλέπουμε στο σαλόνι και έναν άκρως εντυπωσιακό πίνακα στον οποίο απεικονίζεται η ίδια με τον Χρήστο Σαντικάι, κατά την εγκυμοσύνη της.

Ο στολισμός είναι άκρως χριστουγεννιάτικος, το λευκό κυριαρχεί στον χώρο, ενώ η τεράστια τηλεόραση κλέβει την παράσταση, μαζί με το τεράστιο πιάνο το οποίο έχει επίσης στολιστεί κατάλληλα για τις γιορτές. Φυσικά, μαζί με την Λάουρα και τον μικρό Αλέξανδρο στο σπίτι, βρίσκεται ο σκύλος της οικογένειας, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία τόσο εκείνη, όσο και ο Χρήστος Σαντικάι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πατρικό σπίτι της Λάουρα Νάργες βρίσκεται στον Λιθότοπο Σερρών. 

Δες τις σχετικές φωτογραφίες με το πώς είναι το σπίτι στο οποίο μένει η Λάουρα Νάργες: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags