Facebook Pixel Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Αποκάλυψη-βόμβα από πασίγνωστη παρουσιάστρια - Παντρεύονται Βανδή και Μπισμπίκης (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-03-30 09:00:00

Αποκάλυψη-βόμβα από πασίγνωστη παρουσιάστρια - Παντρεύονται Βανδή και Μπισμπίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα από πασίγνωστη παρουσιάστρια - Παντρεύονται Βανδή και Μπισμπίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κατά λάθος αποκάλυψη, η πρόταση γάμου του γνωστού ηθοποιού και η διάσημη κουμπάρα και φίλη της τραγουδίστριας!

Την έκπληξη όλων με τον πιο διασκεδαστικό κι ευχάριστο τρόπο προκάλεσε ο Μανώλης Κονταρός μέσα από την εμφάνισή του στο χθεσινό Just The 2 Of Us.

Ο καλεσμένος -και κολλητός φίλος του Βασίλη Μπισμπίκη- ξεσήκωσε το κοινό μέσα από τα κρητικά τραγούδια που ερμήνευσε, ενώ πέταξε και μια βόμβα με τα όσα ανέφερε για το ζεύγος Βανδή – Μπισμπίκη.

«Τη Δέσποινα Βανδή την αγαπώ, με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι ερωτευμένοι και όταν θα γίνει η πρόταση γάμου θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά με τη Δέσποινα να μένει… άλαλη.

Μάλιστα, η λέξη «όταν» που χρησιμοποιήθηκε από τον ίδιο αντί για την «αν» σχολιάστηκε από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, στην οποία επιμένουν πως πρόκειται περί αποκάλυψης της επικείμενης πρότασης γάμου που ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζεται να κάνει στην αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.

 
Πηγή: dailymedia.com.gr

Παντρεύονται Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης - Κουμπάρα πασίγνωστη τραγουδίστρια (ΦΩΤΟ)

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, τον τελευταίο καιρό, δεν είναι άλλο από τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η διάσημη τραγουδίστρια ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, με τον ηθοποιό και αυτό βγαίνει και προς τα έξω αφού, και οι δύο, πλέον, είναι πολύ εκδηλωτικοί στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τις αναρτήσεις τους στα social media.

Πριν από λίγες ημέρες άλλωστε είχαν γίνει… viral με το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη στην πίστα που τραγουδούσε η Βανδή και τα φιλιά τους αμέσως μετά.

 

Το ζευγάρι λοιπόν τα πηγαίνει πολύ καλά και πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να… φάμε και κουφέτα. Μάλιστα, το περιοδικό ΧΑΙ αναφέρει πως κουμπάρα θα είναι η τελικά η Άννα Βίσση!

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια η περίφημη κόντρα τους ανήκει στο παρελθόν, ενώ πρόσφατα η Βανδή πήγε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Βίσση για να απολαύσει το πρόγραμμα της καλής της (πλέον) φίλης.

Οι δυο τους μάλιστα έκαναν και μια επική αναπαράσταση του ζεϊμπέκικου που είχε χορέψει πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης, το οποίο έγινε viral.

Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την συνάδελφό της, αναφωνώντας το γνωστό σύνθημα «Ό,τι έχω ζήσει, το 'χει πει η Βίσση».

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβηκε στην πίστα, έκανε μια αγκαλιά με την Άννα Βίσση και τραγούδησε την επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Οι δύο τραγουδίστριες, θέλοντας να κάνουν πλάκα, αναπαρέστησαν το ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει στο μαγαζί της Δέσποινας Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης, κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags