Facebook Pixel Αποκάλυψη βόμβα: Ντόπινγκ στο Survivor - Ρεπορτάζ ΣΟΚ για κορυφαίο παίκτη - Τον έδωσε ο Λιανός
Life
| 2023-04-02 09:24:00

Αποκάλυψη βόμβα: Ντόπινγκ στο Survivor - Ρεπορτάζ ΣΟΚ για κορυφαίο παίκτη - Τον έδωσε ο Λιανός

Sportdog Team
Αποκάλυψη βόμβα: Ντόπινγκ στο Survivor - Ρεπορτάζ ΣΟΚ για κορυφαίο παίκτη - Τον έδωσε ο Λιανός

Νέα σοβαρή καταγγελία για όσα απίθανα συμβαίνουν στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Ποιον βαραίνουν οι νέες σοβαρές καταγγελίες της παραγωγής σύμφωνα με δημοσίευμα;

Φυσικά, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, απλώς μετέφερε το κείμενο που του έγραψε η παραγωγή, κοινώς μετέφερε στους υπόλοιπους παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό την οργή του Ατζούν Ιλιτζαλί για το γεγονός ότι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, στους οποίους και ο ίδιος πόνταρε πολλά για την όσο γίνεται μακρύτερη παραμονή τους στο παιχνίδι, τον «πρόδωσαν»…

Αυτή ήταν η ατάκα που συνεχώς έλεγε ο Ατζούν στους συνεργάτες του, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της έρευνας που έκανε για να αποδείξει πως τόσο ο Πηλίδης, όσο και ο Γκότσης παραβίαζαν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Και η απόφασή του ήταν εξ αρχής να μην μπει σε καμία συζήτηση μαζί τους.

Ηταν, άλλωστε, εδώ και καιρό αποφασισμένος ο Τούρκος παραγωγός και δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει πίσω, εφόσον -όπως και έγινε- επιβεβαιώνονταν οι παραβιάσεις.

Εφόσον έδιωξε τη Δαλάκα χωρίς επιβεβαίωση, πώς θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά έχοντας αποδείξεις για επικοινωνία του Πηλίδη με την Ελλάδα και συστηματική επικοινωνία του Γκότση με άτομα κοντά στην παραγωγή, ντόπιους, που του έκαναν delivery φαγητού σε σχεδόν καθημερινή βάση;

Δεν ήταν καθόλου τυχαία, επίσης, η αναφορά του Γιώργου Λιανού στα περί «ντοπαρίσματος», καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν και συγκεκριμένα τα τρόφιμα που φέρεται να ζητούσε ο Γκότσης, φυσικής προέλευσης.

 

Ο Ατζούν, λοιπόν, όταν έφτασε η καταγγελία στα χέρια του για τη συστηματική παραβίαση του κανονισμού από τον Γκότση, εντόπισε τον ντόπιο που ελάμβανε το χαρτάκι με τις παραγγελίες, ο οποίος και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της επικοινωνίας που είχε με τον παίκτη του Survivor All Star.

Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η παρουσία του Ηλία Γκότση στο Survivor All Star.

Για τον Πηλίδη τα πράγματα ήταν πιο εύκολα, αφού το κινητό που εντοπίστηκε στην κατοχή του «μίλησε» αναφορικά με το άτομο που είχε την επικοινωνία στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: dokari.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags