Facebook Pixel Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χώρισε με Πασχαλάκη και τα… έσπασε στην Πάολα η Παπαδοπούλου - Με τα εσώρουχα στο πάτωμα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-04-07 09:40:00

Χώρισε με Πασχαλάκη και τα… έσπασε στην Πάολα η Παπαδοπούλου - Με τα εσώρουχα στο πάτωμα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χώρισε με Πασχαλάκη και τα… έσπασε στην Πάολα η Παπαδοπούλου - Με τα εσώρουχα στο πάτωμα! (ΦΩΤΟ)

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και ήδη έχει αφήσει πίσω της τη σχέση με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Μπορεί το γνωστό τραγούδι να λέει πως οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ ωστόσο αυτό δεν ισχύει πάντα.

Η τραγουδίστρια χώρισε πρόσφατα αλλά δεν τα «έβαψε» μαύρα. Έβαλε τα καλά της και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διασκέδασε με φίλους της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ δεν σταματούσε να χορεύει και να πετάει λουλούδια στην πίστα.

Περνάει καλά και αυτό φαίνεται! Και γιατί όχι άλλωστε;

 

Προ ημερών άλλωστε είχε… τρελάνει το Instagram με κάποιες  σούπερ σέξι φωτογραφίες!

 

 

Η… εκδίκηση της Παπαδοπούλου από Πασχαλάκη μετά το ντέρμπι - Ούτε επίτηδες να το έκανε! (ΦΩΤΟ)

Υπήρξαν παράφορα ερωτευμένοι, ωστόσο η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Πασχαλάκης εδώ και περίπου δύο μήνες δεν είναι πλέον μαζί. Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού μέχρι πριν από λίγο καιρό οι δυο τους έκαναν όνειρα για κοινή ζωή. Ξαφνικά, επέλεξαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους, αφήνοντας πίσω τέσσερα χρόνια ευτυχισμένης κοινής πορείας.

Παρότι τα πρώτα χρόνια ο ποδοσφαιριστής έπαιζε στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ η τραγουδίστρια πηγαινοερχόταν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, όταν οι υποχρεώσεις της το επέτρεπαν, η απόσταση δεν επηρέασε τη σχέση τους. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού με περισσότερα χρήματα, έτσι ώστε να βρίσκεται δίπλα στη σύντροφό του. Αυτή η μετακόμιση, μάλιστα, σηματοδότησε τη νέα ζωή του ζευγαριού και τα σχέδια για το κοινό μέλλον. Ομως, αυτή έμελλε να ήταν και η αρχή του τέλους για τους δυο τους, καθώς τους έφερε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα για την οποία δεν ήταν έτοιμοι.

Πριν από περίπου έναν μήνα, ο χωρισμός τους διέρρευσε στα media και για λίγες ημέρες αποτέλεσε… πρώτο θέμα σε όλες τις Lifestyle εκπομπές της τηλεόρασης.

Ο Πασχαλάκης μέχρι και σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα και προφανώς δεν θα το κάνει, όμως η Παπαδοπούλου είχε δώσει μία συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Είμαι σε φάση που αλλάζω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Στα φέρνει πάντα έτσι η ζωή που σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει, “τι δε καταλαβαίνεις”. Είμαι γενικά σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Αυτό που προς το παρόν δε συγχωρώ είναι η απιστία. Με έχουν απατήσει. Έχω έντονο ένστικτο»!

 

Όσο για το αν έχει η ίδια απιστήσει, απάντησε, «Επειδή δεν μου αρέσει να είμαι ο μπι της παρέας, το έχω κάνει για μένα για να μη νιώθω μπιπ».Στη συνέχει, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε και έναν στίχο από το νέο της τραγούδι το οποίο έχει ιδιαίτερο νόημα.

«Αχ, θα σου πω τον πόνο μου. Το νέο τραγούδι λέγεται, “Μη μου χαλάς τη μοναξιά”. Μη μου χαλάς τη μοναξιά αν δε μπορείς να την γκρεμίσεις. Έχω πληγές μεσ’ τη καρδιά, πληγή κι εσύ αν είσαι, να φύγεις», ανέφερε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

 

Από τότε υπάρχει… σιωπή, μέχρι την τελευταία εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας με πράσινο αποκαλυπτικό φόρεμα, την επομένη του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ούτε επίτηδες ν το έκανε, όπως σχολίασαν κάποιοι και στο post της στο instagram!

Δείτε τη:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags