Facebook Pixel Survivor – Ατζούν Ιλιτζαλί: Ελληνίδα κουκλάρα μεγάλη… καψούρα του Ατζούν - Του έριξε τέσσερις "χυλόπιτες" - Πρώην του Τζαβέλλα! (Vid)
Life
| 2023-05-26 08:30:00

Ελληνίδα κουκλάρα μεγάλη… καψούρα του Ατζούν - Του έριξε τέσσερις "χυλόπιτες" - Πρώην του Τζαβέλλα! (Vid)

Sportdog Team
Ελληνίδα κουκλάρα μεγάλη… καψούρα του Ατζούν - Του έριξε τέσσερις "χυλόπιτες" - Πρώην του Τζαβέλλα! (Vid)

Ο Τούρκος ξέρει πως η παρουσία της θα εξασφαλίσει νούμερα τηλεθέασης και θα προσφέρει στον σκηνοθέτη εντυπωσιακά πλάνα από την παραλία. Έχει πάντως σχέση έμμεσα και με το ποδόσφαιρο…

Τη Στέλλα Γιαμπουρά συνάντησε η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, τα καλλιστεία στα οποία συμμετείχε δύο φορές αλλά και στις προτάσεις που της έχουν γίνει στο παρελθόν για το Survivor.

«Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήταν με τον Μανούσο Μανουσάκη. Γυριζόταν στη γειτονιά μου μία σειρά, το «Ταύρος με Τοξότη». Με βρήκε τυχαία στον δρόμο και έτσι ξεκίνησα τηλεοπτικά», δηλώνει το εντυπωσιακό μοντέλο.

«14 ετών μπήκα στον χώρο του μόντελινγκ αλλά άρχισα πιο επαγγελματικά στα 18. Με βοήθησε πολύ το ότι έκανα χωρό στη Μαρία Ιωαννίδου-Γερμανού και από πάνω ακριβώς είχε σχολή μοντέλων η Κρίστυ.

Βγήκα στα καλλιστεία και, επειδή τότε είχαν πολλή δύναμη, την επόμενη μέρα ήμουν γνωστή. Την πρώτη φορά Μις Γιανγκ, τη δεύτερη Β’ Σταρ Ελλάς. Θεωρώ όμως ότι δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Έβγαλα αρκετά χρήματα εκείνη την εποχή αλλά, επειδή δεν είμαι φιλοχρήματη, πέρασα καλά και εγώ και οι γύρω μου», τονίζει η Στέλλα Γιαμπουρά.

«Μου έχει γίνει πρόταση για όλα τα Survivor που έχουν γίνει. Δεν θέλω όμως ντε και καλά να είναι η μούρη μου στο γυαλί, άσε που θα αποχωρούσα πρώτη γιατί δεν το ‘χω με τα αγωνίσματα», αποκαλύπτει η πρώην σύντροφος του ΓΙώργου Τζαβέλλα, νυν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Giampoura (@stellagiampoura)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Giampoura (@stellagiampoura)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags