Facebook Pixel Survivor: "Φωτιά" στα μπουζούκια κουκλάρα του Survivor - Τεράστιο σκίσιμο στο φόρεμα και χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-05-26 09:20:00

"Φωτιά" στα μπουζούκια κουκλάρα του Survivor - Τεράστιο σκίσιμο στο φόρεμα και χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Φωτιά" στα μπουζούκια κουκλάρα του Survivor - Τεράστιο σκίσιμο στο φόρεμα και χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Μία από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες που είδαμε στον Άγιο Δομίνικο, σε μία εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Πήγε να διασκεδάσει λίγους μήνες πριν ντυθεί νυφούλα και τράβηξε τα φλας πάνω της με την αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Επέλεξε μια μακριά μαύρη τουαλέτα με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι και αβυσσαλέο ντεκολτέ. Ο λόγος για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που βγήκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» με τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη.

Πρόσφατα μίλησε για το γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη που θα γίνει το καλοκαίρι στη Μύκονο. «Θα παντρευτώ το καλοκαίρι. Δεν έχουμε βρει ημερομηνία. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει ο γάμος και σου μιλάω ειλικρινά γιατί προέκυψε το θέατρο με τις πρόβες και τα σεμινάρια, έχει και ο Κώστας συνέχεια δουλειά, δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Δεν θέλω κάποια τρομερή προετοιμασία.

Σκεφτόμαστε τη Μύκονο. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα τεράστιο πάρτι, να γουστάρουν οι δικοί μας άνθρωποι. Δεν θα καλέσουμε πολύ κόσμο. Δεν έχω φτιάξει λίστα γάμου. Θα το πω στους καλεσμένους ένα μήνα πριν, δεν χρειάζεται νωρίτερα. Οι αγαπημένοι μας θα έρθουν. Κουμπάρα θα είναι η Λεάννα Μάρκογλου και η κολλητή μου που είμαστε από το γυμνάσιο φίλες, η Κλαρίτσα μου.

Έχει γίνει πρόταση γάμου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Με τον Κώστα δεν τσακωνόμαστε. Γνωριστήκαμε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και μετά έτυχε μέσω παρέας και ξαναβγήκαμε δύο –τρεις φορές και πολύ μετά προέκυψε το ερωτικό. Δεν με φλέρταρε στην αρχή ο Κώστας, ήταν πολύ κύριος», δήλωσε καλεσμένη πρόσφατα στην εκπομπή «Το πρωινό».

Πηγή: espressonews.gr

Πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ελληνικής ομάδας παντρεύεται την πιο hot παίκτρια του Survivor (ΦΩΤΟ)

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, καλεσμένη στο Πρωινό, αναφέρθηκε στον γάμο που σχεδιάζουν με τον Κώστα Πηλαδάκη να πραγματοποιήσουν μέσα στο καλοκαίρι, τις κουμπάρες που θα τους παντρέψουν και το πάρτι που επιθυμούν να κάνουν στην Μύκονο.

«Ο γάμος μας θα γίνει το καλοκαίρι. Δεν  έχουμε ορίσει ημερομηνία, γιατί τώρα τρέχουν και οι πρόβες και τα σεμινάρια για το θέατρο, αλλά και ο Κώστας έχει συνεχώς δουλειά. Δεν θέλω και καμία τρομερή προετοιμασία. Το σκεφτόμαστε για τη Μύκονο. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα τεράστιο πάρτι και να γουστάρουν οι δικοί μας άνθρωποι», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και στη συνέχεια αποκάλυψε για τις κουμπάρες του γάμου:

«Δεν έχω φτιάξει λίστα γάμου. Δεν είναι ότι θέλω να το κρατήσω κρυφό, αλλά θα το πω ένα μήνα πριν. Κουμπάρα θα είναι η make up arist Λεάννα Μάρκογλου και η κολλητή μου με την οποία ήμασταν φίλες από το Γυμνάσιο».

Για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Πρόταση γάμου έχει γίνει κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια μαζί με τον Κώστα. Είμαστε το μόνο ζευγάρι που δεν τσακωνόμαστε. Αν γίνει κάτι με μένα και τον Κώστα μπορεί να μην μιλάμε για δυο μέρες μέσα στο σπίτι, σαν να μην βλέπει ο ένας τον άλλον, αλλά μετά είναι σαν να μην έγινε τίποτα».

 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου… τρέλανε το Ντουμπάι με το στρινγκ στο τζακούζι - Ούτε στο Survivor! (ΦΩΤΟ)

Εμφάνιση βόμβα έκανε το μοντέλο και ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία χάζεψε τους πάντες με ένα story στο προφίλ της στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στο Ντουμπάι αυτές τις ημέρες και δεν σταματάει να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο. Το βίντεο όμως με στρινγκ μαγιό μέσα στην πισίνα, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε αναστάτωση.

Δείτε τη!

 

"Eρωτεύτηκε" ο σκηνοθέτης του Survivor - Ούτε Μαριαλένα, ούτε Στέλλα - Αποκαλυπτικό πλάνο στην Εύη! (Vid)

Το Survivor All Star επέστρεψε μετά από μια μικρή παύση με νέο επεισόδιο στο οποίο είδαμε τους Διάσημους και τους Μαχητές να μπαίνουν στον πνεύμα των ημερών και να τσουγκρίζουν αυγά λίγο πριν οι δύο ομάδες διεκδικήσουν την τρίτη ασυλία.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι ο αγώνας ασυλίας συνοδεύεται και από έπαθλο φαγητού, το οποίο θα είναι ένα χορταστικό πασχαλινό γεύμα, συνοδευόμενο από παραδοσιακή μουσική. 

Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια και οι παίκτες της έφαγαν πολύ και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Μάλιστα, πριν φύγουν για το έπαθλο, έκαναν και κάποιες πρόβες στον χορό, με τον σκηνοθέτη να παθαίνει… έρωτα με την Εύη Σαλταφερίδου που χόρευε παραδοσιασκούς χορούς με το μαγιό της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags