Facebook Pixel Κάτια Νικολαΐδου: Πως είναι η 58χρονη ηθοποιός σήμερα;
Life
| 2023-06-07 07:55:00

Θυμάστε την Κάτια Νικολαΐδου; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 58χρονη ηθοποιός - Κουκλάρα και κορμάρα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θυμάστε την Κάτια Νικολαΐδου; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 58χρονη ηθοποιός - Κουκλάρα και κορμάρα (ΦΩΤΟ)

Η Κάτια Νικολαΐδου είναι μια ηθοποιός, που λατρεύτηκε στις δεκαετίες του 1990 και του 2000, όχι μόνο με το υποκριτικό της ταλέντο, μα και με την «εκρηκτική» της παρουσία, με την ίδια να εντυπωσιάζει πάντοτε με το πώς έχει καταφέρει να διατηρείται. Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η 58χρονη;

Διαθέτει ένα από τα πλέον εντυπωσιακά κορμιά και κάλλιστα θα μπορούσε να διαπρέψει ως μοντέλο καθώς έχει και τον αέρα αλλά και φωτογένεια. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου.

Η ζωή, η πορεία της και η εντυπωσιακή σημερινή εμφάνιση

Η Κάτια Νικολαΐδου, που μεταξύ άλλων είχε βιώσει σύμφωνα με καταγγελία της περιστατικό ξυλοδαρμού από συνάδελφό της, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1992 στο επεισόδιο «Νυχτερινός επισκέπτης» της αστυνομικής σειράς Τμήμα Ηθών. Το 1993 ακολούθησε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Στον αστερισμό της γραβάτας, με τον Βλάσση Μπονάτσο. Το 1995 έπαιξε στο επεισόδιο «Σαλώμη» της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος, συμμετείχε σε δύο ιστορίες της σειράς Μαγική Νύχτα ενώ έκανε και μία guest εμφάνιση στην αισθηματική σειρά Πειρασμός.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags