Facebook Pixel Survivor All Star: Ο Τάκης κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του Survivor - Αγκαλιά με διάσημη-κουκλάρα παίκτρια στην Αθήνα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-06-09 07:45:00

Ο Τάκης κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του Survivor - Αγκαλιά με διάσημη-κουκλάρα παίκτρια στην Αθήνα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο Τάκης κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του Survivor - Αγκαλιά με διάσημη-κουκλάρα παίκτρια στην Αθήνα! (ΦΩΤΟ)

Επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν έχασε ούτε μέρα. Ξεκίνησε την επίθεση και φαίνεται πως τα πηγαίνει πολύ καλά!

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος μετά από αρκετές υποψηφιότητες και τη στήριξη του κόσμου, γύρισε πίσω στην οικογένειά του.

Μετά και από αυτή την αποχώρηση, βρισκόμαστε πλέον στην τελική δεκάδα. Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, από το φετινό Survivor All Star πέρασαν 38 άτομα και πλέον έχουν απομείνει μόλις δέκα, κοινώς ξεκινάει η τελική ευθεία για το φινάλε του παιχνιδιού.

Ο Τάκης λοιπόν έφυγε από το survivor με γεμάτες τις τσέπες του και πλέον βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο παίκτης του ριάλιτι κατάφερε μέσα σε 21 εβδομάδες να πάρει περισσότερα χρήματα και από το έπαθλο που θα κερδίσει ο μεγάλος νικητής, δηλαδή θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό 105.000 ευρώ.

Παράλληλα, έκανε και κάποιες νέες φιλίες, καθώς χθες βράδυ συναντήθηκε με πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι, όπως ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ μαζί του και μάλιστα σε… θερμό τετ α τετ ήταν και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Θυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια ήταν και η μεγάλη του «καψούρα» και προσπάθησε αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι να την πλησιάσει. Λέτε τώρα να τα καταφέρει;

Ιδού!

Ανατροπή Ατζούν, όλες οι αλλαγές για το Survivor All Star 2 - Μόλις 40 ημέρες, επιστρέφουν οι τιμωρημένοι!

Πολλοί το περίμεναν το Survivor All Star, λιγότεροι το είδαν και ελάχιστοι το απόλαυσαν. Ο πολύαναμενόμενος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης δεν πήγε όπως θα περίμεναν στην παραγωγή και στο κανάλι, καθώς οι ίδιοι οι παίκτες με τις συμπεριφορές τους και τις παραβάσεις τους, κατέστρεψαν το προϊόν.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί όμως δεν πτοείται και όπως ανέφερε στην τελευταία εμφάνισή του, το παιχνίδι θα συνεχιστεί και του χρόνου. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει ξεκινήσει και τον σχεδιασμό και δεν θα θυμίζει σε τίποτα όσα είδαμε τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε και στην πρωινή εκπομπή του OPEN, το Survivor All Star 2 θα είναι πιο σκληρό, με πιο ανταγωνιστικά και δύσκολα αγωνίσματα και θα διαρκέσει μόλις 40 ημέρες. Μάλιστα, οι Μαχητές θα είναι παίκτες άγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ στους Διάσημους θα βρίσκονται πρόσωπα που δεν μπήκαν στο φετινό, αλλά και αρκετοί από αυτούς που αποβλήθηκαν λόγω διάφορων παραβάσεων!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags