Facebook Pixel Η Γωγώ Μαστροκώστα επέστρεψε 1.5 χρόνο μετά στο Instagram - Άφησε πίσω το πρόβλημα υγείας και λάμπει! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-07-07 19:49:00

Η Γωγώ Μαστροκώστα επέστρεψε 1.5 χρόνο μετά στο Instagram - Άφησε πίσω το πρόβλημα υγείας και λάμπει! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η Γωγώ Μαστροκώστα επέστρεψε 1.5 χρόνο μετά στο Instagram - Άφησε πίσω το πρόβλημα υγείας και λάμπει! (ΦΩΤΟ)

Μετά από μία σοβαρή περιπέτεια, η εντυπωσιακή ξανθιά ανέβασε ξανά φωτογραφία της στα social media και έστειλε μήνυμα πως όλα τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν!
 

Μετά απο πολύ καιρό η Γωγώ Μαστροκώστα ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια πολύ όμορφη φωτογραφία της. Είναι γνωστό παρότι η ίδια δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει γι’ αυτό, ότι τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επίσης γνωστό όμως είναι ότι η Γωγώ Μαστροκώστα είναι ένας θαρραλέος και πολύ δυνατός άνθρωπος που παλεύει την κάθε του στιγμή.

Παρότι τα τελευταία χρόνια σπάνια θα την δει κάποιος εκτός των social media, μιας και έχει επιλέξει να απέχει απο την δημοσιότητα, η αγάπη του κόσμου προς την γυμνάστρια της καρδιάς μας δεν έχει κοπάσει.

Ο κόσμος την αγαπάει και την λατρεύει και θέλει να μαθαίνει νέα της. Άρα όπως καταλαβαίνετε η επανεμφάνιση της μετά απο πολύ καιρό με την νέα ανάρτηση της, είναι σίγουρο ότι θα χαροποιήσει πολλούς.

Δείτε την πανέμορφη Γωγώ Μαστροκώστα:

Πηγή: tvfreaks.gr

Χωρισμός-βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι μετά το Survivor - Έφυγε από το σπίτι - Δεν πάει στον τελικό (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποχώρηση της αθλήτριας από το Survivor All Star, αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Να θυμίσουμε, ότι οι δύο τους χώρισαν λίγο πριν την αναχώρηση της αθλήτριας για τον Άγιο Δομίνικο. Τότε, έγινε γνωστό πως ο επιχειρηματίας θεωρούσε πως ήταν λάθος η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης για τρίτη φορά.

Ωστόσο, η σύντομη επιστροφή της αθλήτριας στην Ελλάδα, λόγω της αποβολής της από το παιχνίδι, έφερε την επανασύνδεση. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αχώριστοι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξίδεψαν στη Γαλλία. Μάλιστα, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες, οι δημοσιεύσεις τους στο Instagram, «πρόδωσαν» ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν δείχνουν ότι δεν περνούν χρόνο μαζί. Όπως συνέβη με την τελευταία ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα η οποία ταξίδεψε στην Πάρο με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, εδώ και κάποιες ημέρες ο επιχειρηματίας και η αθλήτρια ζουν χωριστά. Σε επικοινωνία με το περιβάλλον του ζευγαριού, έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν μένει στο σπίτι του επιχειρηματία, στη Βούλα.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι δυσαρεστημένος με κάποια πράγματα και την εξέλιξή τους. Όπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός, καθώς είναι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και έχουν περάσει αρκετά μαζί…

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παρουσία της Δαλάκα στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star την επόμενη εβδομάδα, καθώς γνωρίζει καλά πως θα… πολιορκηθεί από τους δημοσιογράφους με σχετικές ερωτήσεις. Βέβαια, επειδή την είχαν αποβάλει από το παιχνίδι, πάλι έμοιαζε απίθανο να πάει στον τελικό, όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε τα πάντα για να την πείσει, αφού είναι η αγαπημένη του παίκτρια, ήδη της έδωσε… συγχωροχάρτι και την περιμένει στο Survivor All Star 2!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags