Facebook Pixel Σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ελληνικά νησιά με εντυπωσιακή ξανθιά - Τρέλαναν την παραλία (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-07-19 09:40:00

Σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ελληνικά νησιά με εντυπωσιακή ξανθιά - Τρέλαναν την παραλία (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ελληνικά νησιά με εντυπωσιακή ξανθιά - Τρέλαναν την παραλία (ΦΩΤΟ)

Το ζευγάρι πήγε Μύκονο, Σαντορίνη και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας!

Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σκοτ Μακ Τόμινεϊ αλωνίζει στο Αιγαίο με κότερο και την εντυπωσιακή κοπέλα του στο πλευρό του!

Ενώ ο διεθνής με την Εθνική Σκοτίας ποδοσφαιριστής φωτογραφιζόταν κάτω από την ελληνική σημαία, η Καμ Ρίντινγκ αύξανε τον κίνδυνο για θερμοπληξία σε όσους έβλεπαν τις «καυτές» πόζες της με φόντο την ελληνική θάλασσα.

Τις καλοκαιρινές διακοπές σε ελληνικό νησί του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκινάει βασικός στο κέντρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ την άνοιξη σκόραρε δύο φορές με την Εθνική Σκοτίας εναντίον της Κύπρου, αποκάλυψε η σύντροφός του. Η Ρίντινγκ, που δουλεύει ως μάνατζερ στη χρηματιστηριακή εταιρία Fortress Capital, ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες τους, σχολιάζοντας ότι είναι από ταξίδι με σκάφος στην Ελλάδα.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό πολύχρωμο μπικίνι, η νεαρή πόζαρε κάτω από τον ελληνικό ήλιο αναδεικνύοντας το «φονικό» κορμί της. Φωτογράφος, όπως φάνηκε από επόμενη selfie, ήταν ο ποδοσφαιριστής, όμως αργότερα οι ρόλοι άλλαξαν. Ο Μακ Τόμινεϊ έδειξε στους followers της συντρόφου του το καλογυμνασμένο σώμα του, αφού στάθηκε μόνος του κάτω από την ελληνική σημαία του σκάφους. Το ζευγάρι, που, σύμφωνα με την «Daily Mail», είναι μαζί από τα τέλη του 2022, δεν παρέλειψε να βγάλει και κοινή φωτογραφία, στην οποία είναι αγκαλιασμένοι με φόντο τη σπηλιά ελληνικού νησιού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags