Facebook Pixel Στάθης Σχίζας - Survivor: Ξέχασε την Παναγιώταρου ο Στάθης Σχίζας - Στο "Markiz" με εντυπωσιακή ξανθιά - Γι’ αυτή πάει Survivor (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-08-17 09:00:00

Ξέχασε την Παναγιώταρου ο Στάθης Σχίζας - Στο "Markiz" με εντυπωσιακή ξανθιά - Γι’ αυτή πάει Survivor (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξέχασε την Παναγιώταρου ο Στάθης Σχίζας - Στο "Markiz" με εντυπωσιακή ξανθιά - Γι’ αυτή πάει Survivor (ΦΩΤΟ)

Ξενύχτησε με την εντυπωσιακή κοπέλα στη Θεσσαλονίκη και για τα... μάτια της είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ριάλιτι και στον Άγιο Δομίνικο!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν να επιστρέφει ένα δεύτερο Survivor All Star και πως κάποιοι παίκτες όπως ο Στάθης Σχίζας να είναι έτοιμοι να πουν το μεγάλο “ναι” στην παραγωγή για να είναι στον Άγιο Δομίνικο!

Μια ανάρτηση είναι αυτή που φέρνει ξανά στο προσκήνιο την φερόμενη συμμετοχή του επιχειρηματία στο παιχνίδι. Να σου θυμίσουμε πως είχε αποχωρήσει από το πρώτο All Star διότι δεν άντεχε την ανθρωποφαγία και με δική του θέληση απομακρύνθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης.

 

Ο Στάθης Σχίζας συναντήθηκε με το – σύμφωνα με πολλούς – δεξί χέρι του Ατζούν Ιλιτζαλί, Εμινέ Γεσίρ – κατά τη διάρκεια διακοπών τους σε ελληνικό νησί και έβγαλαν μια selfie για να δείξουν στον κόσμο πως είναι μαζί και περνούν καλά!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση φουντώνει τις φήμες που θέλουν τον νικητή του Survivor 2022 να συζητά με την παραγωγή και δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει πως μπορεί να έγινε κάποια συζήτηση μεταξύ τους ενώ έκαναν βουτιές και έπιναν τα κοκτέιλ τους.

Πολλές συζητήσεις, πολλές φήμες και γενικότερα όλα είναι προς το παρών στον αέρα γιατί ακόμη “παίζεται” το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης!

Πηγή: citynow.gr



 

"Βέτο" ΣΚΑΪ σε Ατζούν - Αυτό θα είναι το νέο Survivor τον Ιανουάριο - Ποιοι θα είναι οι 24 παίκτες, ποιοι "κόπηκαν"!

Survivor All Star: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά.

Γράφτηκαν αρκετά για το πως θα είναι η εκδοχή του 2024. Ο κύβος ερρίφθη και το φορμάτ κλείδωσε.

Το παιχνίδι με όλους τους παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι απορρίφθηκε, άρα δεν πάμε σε δεύτερο συνεχόμενο All-Star. Δεν θα είχε και νόημα άλλωστε.

Επομένως, η παραγωγή και ο Ατζούν κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση: Το 50-50.

Στη μία ομάδα διάσημοι, παίκτες που δεν είδαμε πέρυσι, αλλά και γνωστοί… θαμώνες Δομίνικου από τη μία.

Νέοι, φιλόδοξοι παίκτες, έτοιμοι να γράψουν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία από την άλλη.

SΟ ΣΚΑΪ πρότεινε στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι να επανέλθει το Survivor στην κλασική του μορφή

Στον επόμενο κύκλο του «Survivor» και στον Γιώργο Αγγελόπουλο αναφέρθηκε χθες ο Τριαντάφυλλος στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι#Yes». Ο τραγουδιστής τόνισε ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι θέλει πολύ τον Ντάνο στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε και την αλλαγή που θα δούμε.

«Εγώ άκουσα ότι έχουν από κοντά τον τεράστιο παίκτη όλων των εποχών -για μένα- και είναι ο Ντάνος. Τον θέλει πάρα πολύ ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Aν τα βρουν στο οικονομικό, εγώ θα ήμουν εκεί και δεν θα έχανα επεισόδιο για να δω τον Ντάνο. Και άμα ήταν και ο Ντάφυ μέσα...», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής συνεχίζοντας: «Στο επόμενο δεν θα είναι όλοι All Star. Θα είναι 10-12 Μαχητές, άγνωστα παιδιά και θα είναι και 12 All Star. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τους All Star να παίζουν κόντρα σε άγνωστους. Είναι κάτι διαφορετικό και θα πάει καλά». Στο τέλος πρόσθεσε, επίσης, με νόημα: «Φαντάσου να είναι εκεί ο Αλέξης Παππάς, ο Ντάνος, η Δαλάκα, ο Ντάφυ...».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον όσον αφορά στην περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο Ντάνος έχει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega και τη Make it Productions του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου για όλη την τρίτη σεζόν στη «Γη της Ελιάς». Όσον αφορά στο μεικτό «Survivor», τίποτε ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.

Ο ΣΚΑΪ πρότεινε στον Τούρκο παραγωγό να επανέλθει το παιχνίδι στην κλασική του μορφή, δηλαδή με καινούργιες ομάδες, Διάσημους και Μαχητές. Ενδεχομένως να δούμε δύο-τρία πρόσωπα από παλαιότερους κύκλους, όμως όχι κάποιους από αυτούς που συμμετείχαν στο περσινό «All Star Survivor».

Προς το παρόν, στον ΣΚΑΪ ασχολούνται αποκλειστικά με το στήσιμο του «I am Celebrity get me out of here», τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό στα τέλη Αυγούστου στον Άγιο Δομίνικο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags