Facebook Pixel Δύο χωρισμοί-βόμβα στην ελληνική showbiz - Άγριος καυγάς και "ξεκατίνιασμα" για διάσημη κυρία!
Life
| 2023-09-09 12:16:00

Δύο χωρισμοί-βόμβα στην ελληνική showbiz - Άγριος καυγάς και "ξεκατίνιασμα" για διάσημη κυρία!

Sportdog Team
Δύο χωρισμοί-βόμβα στην ελληνική showbiz - Άγριος καυγάς και "ξεκατίνιασμα" για διάσημη κυρία!

Η επιστροφή από τις διακοπές βρήκε κάποια πολύ γνωστά ζευγάρια των... περιοδικών χωριστά και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.
 

Είδατ τι έπαθε ο πρώην συμπαίκτης τους στο Survivor, Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που κατέληξαν να τσακώνονται και όλο το μαγαζί να κοιτάζει αυτούς και όχι τον Θοδωρή Φέρρη που μόλις είχε βγει στο λαϊκό πρόγραμμα.

Δυο μέρες που λες, μου στέλνουν αυτό το βίντεο, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι- σε περίπτωση που δεν το έχω δει!-, κάνουν πλάκα με την αμήχανη έκφρασή μου, και ΦΥΣΙΚΑ θέλουν να μάθουν τι έλεγαν μεταξύ τους, αν ισχύει ότι εκείνη ενοχλήθηκε που της πέταξε λουλούδια (όχι), αν τον πέταξαν έξω από το μαγαζί (όχι) και πώς κατέληξε όλο αυτό. Απλά όπως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε ένα σπίτι πίσω από κλειστές πόρτες, έτσι και είναι εύκολο να βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα από ένα απόσπασμα δευτερολέπτων.

Για παράδειγμα υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην εγχώρια showbiz όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις χωρισμοί που σιγοψήνονται και θα γίνουν γνωστοί το επόμενο διάστημα. Ο ένας από αυτούς μάλλον δεν θα είναι και τόσο σουηδικός…

Όσο για την Αλεξάνδρα και τον Στάθη, συναντήθηκαν τυχαία σήμερα το πρωί στην πλατεία Κολωνακίου και δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Πηγή: okmag.gr

Ρεζίλι των σκυλιών - "Πλακώθηκαν" στα μπουζούκια Σχίζας-Παναγιώταρου - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο!

Περίπου 5 μήνες έχουν περάσει από τότε που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας χώρισαν οριστικά και μάλιστα εκείνη, βρήκε το νέο σπίτι να μείνει και να γυρίσει σελίδα.

Το πρώην ζευγάρι είχε βρεθεί στη Μύκονο ο καθένας με διαφορετική παρέα και παρά το γεγονός ότι είχαν συναντηθεί τυχαία στα Ματογιάννια δεν είχαν ανταλλάξει ούτε χαιρετισμό.

Αυτή τη φορά ωστόσο τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Η Αλεξάνδρα γιόρταζε τα γενέθλιά της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, εκεί όπου βρέθηκε και ο Στάθης Σχίζας.

Σύμφωνα με το «Καλοκαίρι #Yes», ο πρώην Survivor της πέταγε λουλούδια όλο το βράδυ, γεγονός ωστόσο που δεν άρεσε στην Αλεξάνδρα.

Στη συνέχεια, στο βίντεο που έδειξε η εκπομπή, οι δυο τους φαίνεται να συνομιλούν έντονα, ο Στάθης την έπιασε από το χέρι παρακινώντας τη να τον ακολουθήσει κάπου έξω για να μιλήσουν, όμως εκεί εμφανώς εκνευρισμένη το απέφυγε.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags