Facebook Pixel Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής χώρισε με τη σύντροφο του αφού την απάτησε 92 φορές - Τρέλανε και έγκυος τη Μύκονο!
Life
| 2023-11-02 09:40:00

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής χώρισε με τη σύντροφο του αφού την απάτησε 92 φορές - Τρέλανε και έγκυος τη Μύκονο!

Sportdog Team
Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής χώρισε με τη σύντροφο του αφού την απάτησε 92 φορές - Τρέλανε και έγκυος τη Μύκονο!

Ο άτακτος επιθετικός ήταν... ασυγκράτητος και μετά την επιστροφή της από το νησί και τη γέννα του παιδιού τους, το ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους.
 

«Τίτλοι τέλους» ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Μπρούνα Μπιανκάρντι. Μια σχέση που πέρασε από χίλια κύματα, ωστόσο οι δυο τους κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί μαζί, καθώς το γνωστό μοντέλο γέννησε πριν από λίγες εβδομάδες.

 

Η γέννα φαίνεται ότι ήταν και το γεγονός που περίμεναν για να οριστικοποιήσουν το τέλος της σχέσης τους, καθώς όπως αναφέρουν τα Μέσα της Βραζιλίας, οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν, καθώς τα... καμώματα του Νεϊμάρ ήταν πολλά, με την ιστοσελίδα «Correio Brasiliense» να τονίζει ότι ο 31χρονος αστέρας απάτησε 92(!) φορές την Μπρούνα.

Βέβαια, οι δυο τους είχαν κάνει μια συμφωνία για τις... απιστίες του Νεϊμάρ, καθώς σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος αστέρας έπρεπε να τηρήσει τρεις προϋποθέσεις που του είχε θέσει, εάν ήθελε να απατήσει.

  • Θα πρέπει να είναι διακριτικός στα ραντεβού του,
  • να χρησιμοποιεί προφυλάξεις
  • και να μη φιλήσει την κοπέλα στο στόμα.

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως τήρησε τις προϋποθέσεις αυτές σε 92 διαφορετικές περιπτώσεις...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags