Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Δημοσίευμα ΣΟΚ: "Χωρίζει ο Λιονέλ Μέσι"! - Τι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες και το... ντοκουμέντο (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-11-20 09:20:00

Δημοσίευμα ΣΟΚ: "Χωρίζει ο Λιονέλ Μέσι"! - Τι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες και το... ντοκουμέντο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δημοσίευμα ΣΟΚ: "Χωρίζει ο Λιονέλ Μέσι"! - Τι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες και το... ντοκουμέντο (ΦΩΤΟ)

Σοβαρή κρίση στον γάμο του Αργεντινού σούπερ σταρ με την εντυπωσιακή Αντονέλα!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες ρεπορτάζ και δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο γάμος του Λιονέλ Μέσι και της Αντονέλα Ροκούζο περνάει κρίση, παρότι το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα στη... showbiz των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν, υπάρχουν και ντοκουμέντα τα οποία δείχνουν την κρίση στη σχέση τους.

Για παράδειγμα, ο Μέσι άλλαξε την εικόνα του προφίλ του στο instagram. Ενώ είχε μια οικογενειακή, με την Αντονέλα και τους τρεις γιους τους, τώρα έβαλε μία στην οποία είναι μόνος του από την απονομή της φετινής "Χρυσής Μπάλας". Παράλληλα, έχουν καιρό αμφότεροι να ανεβάσουν κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μπορεί να είναι ένα βήμα από τον χωρισμό. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει κρίση», ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ του το ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Telecinco. 

Μάλιστα, ένας Αργεντινός δημοσιογράφος, ο Γκονζάλο Βάσκες, "έριξε" κι άλλο λάδι στη φωτιά. «Μου αποκάλυψαν από το περιβάλλον τους ότι βιώνουν μια πολύ δυνατή κρίση», είπε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόσχεση Μέσι στην Ίντερ - Δεν πήγε για διακοπές στις ΗΠΑ - "Την επόμενη σεζόν θα..."!

 

Χαμός με Αντονέλα - Κάνει θραύση με στρινγκ μαγιό η σύζυγος του Μέσι - Στη φόρα τα οπίσθιά της! (ΦΩΤΟ)

Λίγες ημέρες πριν την παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι (16 Ιουλίου) ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται ακόμα σε διακοπές με την οικογένειά του, με την σύζυγό του να τραβάει και πάλι τα βλέμματα.

Η Αντονέλα Ροκούτσο ανέβασε φωτογραφίες της με στρινγκ μαγιό και δίνει στο... πιάτο την απίστευτη πίσω όψη της, προκαλώντας χαμό στους followers της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags