Facebook Pixel Απίστευτο τι ζήτησε ο Ρανιέρι για την Εθνική!
| 2014-06-05 23:15:00

Απίστευτο τι ζήτησε ο Ρανιέρι για την Εθνική!

Απίστευτο τι ζήτησε ο Ρανιέρι για την Εθνική!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι στις συζητήσεις του με την Ομοσπονδία για την Εθνική Ελλάδος ζήτησε ένα «τρελό» μπόνους. Διαβάστε στο αποκλειστικό θέμα του sportdog!

Περίπου έναν μήνα υπομονή θα χρειαστεί να κάνουμε ώστε να μάθουμε τον νέο προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, καθώς η ΕΠΟ με σημερινή της ανακοίνωση διέψευσε τα δημοσιεύματα περί οριστικής συμφωνίας με τον Κλαούντιο Ρανιέρι και σημείωσε πως ανακοινώσεις θα υπάρξουν μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Βέβαια, δεν είναι... μυστικό πως εδώ και μέρες το μεγάλο φαβορί είναι ο Ρανιέρι και μόνο με κάποια σημαντική ανατροπή θα «χαλάσει» η πρόσληψή του. Ο Ιταλός τεχνικός έχει συζητήσει για όλα με την Ομοσπονδία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα προχωράει πολύ καλά.

Πάντως, το όνομα του Ρανιέρι προκάλεσε πολλές συζητήσεις στην Ελλάδα, καθώς για ακόμα μία φορά οι γνώμες σχετικά με τις ικανότητές του διίστανται, αφού οι μισοί θεωρούν πως πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή που θα βοηθήσει την Εθνική και οι άλλοι μισοί, πως είναι ένας κόουτς που έρχεται χωρίς κανένα κίνητρο.

Η στήλη «sportdog penalty» όμως, αποκαλύπτει ένα μπόνους που ζήτησε ο Ιταλός κόουτς από την ΕΠΟ και το οποίο ίσως δείχνει και τις προθέσεις του... (ας το ερμηνεύσει ο καθένας όπως νομίζει).

Ο Ρανιέρι λοιπόν, μεταξύ άλλων, ζήτησε στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ώστε να κάτσει στον πάγκο της Ελλάδας, να υπάρχει μπόνους ακόμη και για συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στον Τελικό του Euro 2016!!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags