Facebook Pixel Επιτέλους νίκη!
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-05 18:06:00

Επιτέλους νίκη!

Επιτέλους νίκη!

Aπό τις 24 Αυγούστου είχε να νικήσει στο πρωτάθλημα η Τότεναμ και τελικά πήρε το τρίποντο με 1-0 κόντρα στη φορμαρισμένη Σάουθάμπτον χάρη στο γκολ του Έρικσεν

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Σαουθάμπτον να δίνει χώρο και κατοχή μπάλας στην Τότεναμ ωστόσο οι «Άγιοι» ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη επικίνδυνη στιγμή στο ματς όταν ο Πελέ έφυγε ταχύτατα από δεξιά, γύρισε την μπάλοα στον Μανέ, όμως ο τελευταίος καθυστέρησε και απομάκρυνε σε κόρνερ ο Νότον. Στο 26ο λεπτό ήρθε η σειρά της Τότεναμ να απειλήσει. Ο Λαμέλα βρήκε κενό χώρο στον άξονα, έφτασε μέχρι την περιοχή όμως το αριστερό σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Φόρστερ, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ. Η Τότεναμ άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 40ο λεπτό έφτασε στο γκολ. Ο Έρικσεν συνεργάστηκε άψογα με τον Τσαντλί, έπιασε το δεξί συρτό και νίκησε τον Φόρστερ για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κούμαν δεν ξεκίνησε καλά με την Τότεναμ να εμφανίζεται πιο απειλητική στις κόντρα επιθέσεις και τους φιλοξενούμενους να σπαταλούν το χρόνο τους σε άσκπες μπαλιές στη μεσαία γραμμή. Στο 64΄πάντως απείλησε με τον Γουανιάμα να σουτάρει με το δεξί και τον Γιορίς να απομακρύνει σε κόρνερ. H Σαουθάμπτον συνέχισε να έχει την μπάλα στην κατοχή της όμως χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 84ο λεπτό για να επισκεφθεί με αξιώσεις την εστία της Τότεναμ. Ο Μπερτράντ βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Μανέ, ο οποίος δεν κατάφερε σε άδεια εστία να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με την Τότεναμ να κρατά τελικά το υπέρ της 1-0 μέχρι τέλους.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags