Facebook Pixel Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα σε... Σουάρες! (ΦΩΤΟ)
| 2014-10-25 17:18:00

Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα σε... Σουάρες! (ΦΩΤΟ)

Πάνοπλη η Ρεάλ κόντρα σε... Σουάρες! (ΦΩΤΟ)

Έτοιμη να αναχαιτίσει κάθε... επίθεση του Ουρουγουανού φορ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης για το ντέρμπι με την Μπάρτσα. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κον-troll και σουτ.

Μπορεί τα χρόνια να περνούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Λουίζ Σουάρες δεν βάζει μυαλό. Όταν ήταν στη Λίβερπουλ το είχε κάνει χούι να δαγκώνει τον κόσμο. Το καλοκαίρι στο Μουντιάλ δάγκωσε στο ματς με την Ιταλία τον Κιελίνι και έφαγε μεγάλη τιμωρία.

Όλοι όμως γνωρίζουν ότι ο πολυτάλαντος και συνάμα ανθρωποφάγος επιθετικός δεν πρόκειται να κόψει τις κακές και επίπονες συνήθειές του. Πόσω μάλλον στη Ρεάλ που τώρα δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τον Μέσι, αλλά και έναν γκολεαδόρ που... δαγκώνει. Σύμφωνα όμως με αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης του σκύλου, Kον-troll και σουτ, οι “μερένχες” έχουν πάρει τα μέτρα τους και θα κατέβουν πάνοπλοι στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του Σουάρες.

Δείτε τον εξοπλισμό που θα φορούν οι παίκτες της Ρεάλ στο ελ κλάσικο που αρχίζει σε λίγη ώρα:

Γίνετε μέλος της παρέας του Κον-troll και Σουτ, πείτε την άποψή σας, συζητήστε ό,τι γουστάρετε και προτείνετε τις ιδέες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags