Παράπονα για τη φιλοξενία της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει ο Ιβάν Σαββίδης απερχόμενος απ'το Καραϊσκάκη στο ματς της Κυριακής. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε μπροστά στις κάμερες «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω. Όταν επί 15-15 λεπτά λένε συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας. Ή αν εγώ ήμουν Τζαβέλλας, θα είχα φύγει από το γήπεδο. Δεν γίνεται να αφήνουν αυτές τις προσβολές, να υπάρχει χώρος για αυτές τις προσβολές. Πρέπει να προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω».

Έχουμε ένα παραπάνω λόγο να γνωρίζουμε, ότι ο Σαββίδης δυσαρεστήθηκε για άλλα πράγματα στο Καραϊσκάκη. Η στήλη του σκύλου, «Κον-troll και σουτ» γνωρίζει τα αίτια.

Θα σας πάμε δύο αγωνιστικές πίσω, όταν ο ΠΑΟΚ φιλοξενούταν απ'την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Ιβάν Σαββίδης είδε τον αγώνα παρεούλα με τον φίλο του, Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο τελευταίος ως Πόντιος γνώριζε πολύ καλά τις γευστικές προτιμήσεις του συμπατριώτη του.


Όπως φαίνεται ξεκάθαρα απ'το διάλογο, με τον «τίγρη», ο Σαββίδης τον ρωτούσε πως ήξερε τα γούστα του στο φαγητό. Η ΑΕΚ προσέφερε πισία (ποντιακά πιτάκια) και ταν (ποντιακό αϊράνι).

Για να δούμε όμως τί είχε το μενού στο Καραϊσκάκη...

Μα είναι δυνατόν στον Πόντιο να προσφέρουν ουίσκι με ξηρούς καρπούς; Ούτε έφαγε, ούτε ήπιε αυτά τα δυτικά προϊόντα.