Μας τρόλαρε όλους αλλά περισσότερο τους ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ. Έβγαλε είδηση που κανείς δεν είχε, παρότι όμως βρίσκεται σε αντίπαλο στρατόπεδο εκείνος το ήξερε και έβγαλε αυτό που λέμε στη γλώσσα μας... αποκλειστικό. Μετά το διοικητικό Συμβούλιο της Super League βγήκε και δήλωσε για τη λογομαχία που είχε με τον Σαββίδη, «είδατε ότι ο Τούντορ μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και απ'ό,τι έμαθα τον έδιωξαν!»

Λίγο αργότερα βγήκε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό και αποκάλυψε πώς έβγαλε το... αποκλειστικό της απόλυσης του Κροάτη τεχνικού από τον ΠΑΟΚ. «Έτσι είπε ο κ. Σαββίδης μέσα στην αίθουσα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε για τον Φορτούνη και τον Ιντέγε και όταν το είπα, ο κ. Σαββίδης είπε ότι ο Τούντορ φεύγει από τον ΠΑΟΚ», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επίσημα η απομάκρυνση του Τούντορ. Έτσι ο Σάββας Θεοδωρίδης δικαιώθηκε και εξελίχτηκε σε κορυφαίο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Τους έκανε όλους να μασήσουν τα λόγια τους... Γιατί πολλά ειπώθηκαν μετά την αποκάλυψή του.