Για τον Τάσο Μπακασέτα έχουν γραφτεί πάμπολλα ρεπορτάζ. Ο παιχταράς του Πανιωνίου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγάλων της Super League, αλλά όπως σας έχει ενημερώσει ο σκύλος σε αποκλειστικό ρεπορτάζ, μεγάλο πλεονέκτημα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ετοιμάζει και τρελή τράμπα για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου όμως, φαίνεται πως άνοιξε η όρεξη της ΑΕΚ για να μπει σφήνα και να κλέψει τον “Μπάκα”, όπως είχε κάνει πριν 22 χρόνια με τον Χρήστο Κωστή. Τα πράγματα είναι απλά. Αν η Ένωση καλύψει τις απαιτήσεις του Πανιωνίου, τότε ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο, την οποία έτσι και αλλιώς αγαπά, αφού όλοι γνωρίζουν τις οπαδικές πεποιθήσεις του Μπακασέτα.

Οι ΑΕΚτζήδες όμως βιάζονται. Και ήδη έχουν στήσει γιορτή και πιστεύουν, ότι έκλεψαν τον Μπακασέτα. Μάλιστα στο mail του σκύλου δεχτήκαμε φωτομοντάζ, όπου έντυσαν τον Τάσο στα κιτρινόμαυρα. Πολύ καλός αυτός που έφτιαξε τη φωτογραφία, αλλά καλύτερα να κλείσει πρώτα η μεταγραφή και μετά να πανηγυρίζει.