Καλά τα έχει καταφέρει η ΑΕΚ. Έχει αλλάξει τρεις προπονητές φέτος και πλέον την ομάδα καθοδηγεί τέταρτος τεχνικός. Φαντάζομαι γνωρίζετε, ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Στέλιος Μανωλάς πήρε ιατρική άδεια, αφού ο άνθρωπος έζησε με τόση ένταση τον αγώνα που οι παλμοί του ανέβηκαν στους 200.

Έτσι τη θέση του υπηρεσιακού τεχνικού της ΑΕΚ στα ματς με Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και... βλέπουμε, πήρε ο υπηρεσιακός βοηθός του Μανωλά, ο Νίκος Παναγιωτάρας.

Ωραίος ο κόουτς. Η ομάδα τα έβγαλε πέρα με τον Πανιώνιο, πήρε παρά την κούραση τη νίκη και τώρα ετοιμάζεται να καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο στη Λεωφόρο.

Σπάσαμε το μυαλό μας να βρούμε σε ποιόν μοιάζει ο Παναγιωτάρας. Μα σε ποιον μοιάζει ρε παιδάκι μου. Τελικά το βρήκαμε. Είναι φτυστός ο αείμνηστος ροκ σταρ, Ronnie James Dio.

Και επειδή η στήλη, έχει μία έφεση στο φωτομοντάζ, τον πέρασε από την extreme make over εφαρμογή της και ιδού το αποτέλεσμα. Πείτε, μοιάζει ή όχι με τον υπέρτατο frontman; Έτοιμος να τραγουδήσει το Holly Diver, το Lust in Line και να θυμηθεί καμία επιτυχία του, όταν έπαιζε στους Sabbath.