Τα μάθατε τα φρέσκα κουλούρια που ετοιμάζει η κυβέρνηση; Όπως διάβασα (και μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ) στο newpost.gr, μετά την κατάργηση της υποχρεωτικής προσευχής και των παρελάσεων, έρχεται και ο κώδικας που αφορά την καθημερινότητα των μαθητών, ο οποίος ορίζει τι πρέπει να κάνει ο καλός μαθητής.

Στον νέο οδηγό συμπεριφοράς του καλού μαθητή, με τίτλο «Παιδαγωγικός Κώδικας Δημοκρατικού Ανθρωπισμού», μεταξύ άλλων προβλέπονται διάφορες καινοτόμες ιδέες, όπως η θέσπιση ενός «Συμβολαίου Τιμής» που θα πρέπει να υπογράφουν τα παιδιά στο σχολείο, η διαφώτιση γονέων και μαθητών από μαιευτήρες, μαίες, παιδιάτρους και λοιπούς «διαμορφωτές γνώμης», ένα «Μικρό Σχολείο» για παιδιά μεταναστών, καθώς και ιδιαίτερη έμφαση στην επισημότητα εκ μέρους των πολιτειακών αρχόντων.

Έμφαση όμως δίνεται στο κουφό και συνάμα τραγελαφικό του Κώδικα, ο οποίος υπαγορεύει στους γονείς, να πάψουν να θεωρούν -και βεβαίως να προσφωνούν αναλόγως- τα παιδιά τους ως «πριγκίπισσες» ή «βασιλόπουλα».

Το θέμα είναι σοβαρό και έχει σημαντικές προεκτάσεις. Γι'αυτό μην σας πιάνουν τα γέλια με τις μαλακίες που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας και ο Νίκος Φίλης. Έτσι όπως το πάει η κυβέρνηση της Αριστεράς θα απαγορέψει “ετσιθελικά” τις λέξεις από κάθε έκφανση της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Από πολύ παλιά προσπάθησαν να το κάνουν και τώρα το περνάνε σιγά σιγά. Για παράδειγμα, παλιά, φώναζαν οι αριστεροί και τρελαινόντουσαν με τους αγιασμούς στα σχολεία. Προσπαθούσαν να αντικαταστήσουν το “τοις βασιλεύσι” με το “τοις ευσβέσι”.

Φανταστείτε λοιπόν τί θέλουν να κάνουν τώρα και ποιους άλλους κώδικες ετοιμάζουν. Θα μπορούσαν να προωθήσουν επανέκδοση εκατομμυρίων βιβλίων αντικαθιστώντας τις λέξεις βασιλιάς, πρίγκηπας, αυτοκράτορας και τα παράγωγά τους με άλλες λέξεις. Έτσι για να μη θίγεται η δημοκρατία τους. Θα μπορούσαν να απαγορεύουν στον Τύπο να χρησιμοποιεί αυτούς τους όρους στα δημοσιεύματά του. Τότε, ο Άρης θα πάψει να είναι αυτοκράτορας, η Ρεάλ και η ΑΕΚ δεν θα είναι Βασίλισσες και πολλά άλλα.

Θιγμένος θα βγει και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος φέρει και το προσωνύμιο “πρίγκηπας”. Έτσι, με αυτά τα μυαλά που έχουν εκεί στην κυβέρνηση, ο Σερβοβοσνιοέλληνας παράγοντας της Ένωσης θα χάσει τα σκήπτρα του και θα ξεμείνει με το παρατσούκλι “βάτραχος” που του έχουν κολλήσει αυτοί οι χουλιγκάνοι, οι οριτζιναλαίοι.

Η στήλη “Κον-troll και σουτ” κατακρίνει αυτή την πολιτική και μάχεται για τα δικαιώματα των βασιλιάδων του κόσμου...