Την πιο ηχηρή της κίνηση στην καλοκαιρινή μεταγραφική σεζόν πραγματοποίησε τη Δευτέρα η ΑΕΚ, αποκτώντας τον Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος επιθετικός έρχεται με μεγάλες περγαμηνές στην ομάδα του Δικέφαλου αετού, στην οποία όμως δεν θα αμείβεται όσο σε προηγούμενους συλλόγους, στους οποίους το κασέ του ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο Ευρώ. Ο 32χρονος φορ θα αμείβεται με 500.000 Ευρώ το χρόνο, μη συμπεριλαμβανομένων των μπόνους επίτευξης στόχων που υπάρχουν στο συμβόλαιό του. Οπότε αποτελεί επιτυχία για την Ένωση, το γεγονός, ότι “έκλεισε” τον ποδοσφαιριστή με τα συγκεκριμένα χρήματα.

Βέβαια ένας οπαδός του Ολυμπιακού αν άκουγε το ποσό του ετήσιου μισθού του Πορτογάλου θα το θεωρούσε ευτελές. Έτσι και αλλιώς καθημερινά ακούει πολλά νούμερα για την ομάδα του. Θα έλεγε «σιγά, πόσο κόστισε ο Αλμέιδα; Όσο ο νέος χλοοτάπητας που μπήκε στο Καραϊσκάκη». Μισό εκατομμύριο θα πάρει ο παίκτης της ΑΕΚ, το ίδιο με τα λεφτά που απαιτήθηκαν για την ανακατασκευή του χορταριού στο γήπεδο των “ερυθρόλευκων”

Και τί χλοοτάπητας έτσι; Είναι ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά και τέτοιο χορτάρι συναντά κανείς μόνο στις top class ομάδες της Premier League, όπως λένε οι πληροφορίες, ιδιαίτερα αυτές που μεταδίδουν τα “ερυθρόλευκα” Μέσα.

«Ε, σε αυτό το χορτάρι θα τρυπήσει δίχτυα ο Αλμέιδα», θα μπορούσε να ήταν η απάντηση ενός ΑΕΚτζή...

Αν σας αρέσουν οι εναλλακτικές ειδήσεις και τα φωτομοντάζ κάντε Like στη σελίδα μου στο Facebook:

Κον-troll και σουτ