Facebook Pixel Reflex® για δυνατές και ευλύγιστες αρθρώσεις!
Life
| 2015-02-18 13:05:00

Reflex® για δυνατές και ευλύγιστες αρθρώσεις!

Reflex® για δυνατές και ευλύγιστες αρθρώσεις!

Η Astra Medical Hellas Superfoods™-AMHES™ προσφέρει ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής για τις αρθρώσεις, σε μορφή σιροπιού, το Reflex®, το οποίο συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση των προβλημάτων σε αυτές. 

Η σύνθεσή του με χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη και MSM το κάνει να ξεχωρίζει, με τη δράση του και τα αποτελέσματα του να είναι ορατά άμεσα.

Συγκεκριμένα, η γλυκοζαμίνη που περιέχει βοηθάει στην κινητικότητα των αρθρώσεων, καθώς αποτελεί φυσικό συστατικό σε αυτές, ενώ συμβάλλει και στη μείωση της φθοράς των χόνδρων.

Ταυτόχρονα, η χονδροϊτίνη είναι ένα από τα βασικά συστατικά που συνδράμουν στην ευλυγισία των αρθρώσεων, ενώ συμμετέχει και στη λίπανσή τους. Τέλος, το MSM βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου, ένα από τα βασικά συστατικά των αρθρώσεων.

Το Reflex®, χάρη στα συστατικά του, συμβάλλει στη μείωση του πόνου των αρθρώσεων, ενισχύοντας παράλληλα την ευλυγισία τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Astra Medical Hellas Superfoods™ στο τηλ.: 210 2527584 ή να επισκεφθείτε το www.superfoods.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags