Καινοτομίες

1) Θυμάστε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα παλαιότερων γενεών που έσταζαν; Το Α1 δίνει οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθώς η σχεδίασή του προσφέρει απόλυτη στεγανότητα που το καθιστά ως το πιο αξιόπιστο για την αποφυγή διαρροών. 

2) Με ενσωματωμένο ατμοποιητή και με σπειροειδή δομή του επιστομίου, διασφαλίζεται η εύκολη και ασφαλής εισπνοή αποκλείοντας την άνοδο του υγρού στο στόμα

3) Το καπάκι του ατμοποιητή είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποτρέπεται το άνοιγμα του από παιδιά, μιας και είναι απαραίτητος ο συνδυασμός πίεσης και περιστροφής για να επιτευχθεί αυτό.

4) Ο μηχανισμός ελέγχου air-flow σας δίνει την ευχέρεια να ρυθμίσετε τη δύναμη εισπνοής στην ένταση που εσείς προτιμάτε. Απλά, περιστρέφετε τον δακτύλιο.

5) Επαναστατική αντίσταση BF ( bottom feed ) 0,6ohm

6) Η πολύ μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας του alter eGo Α1 1500mAh !

7) Μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και το χρώμα της φωτεινής ένδειξης led της λειτουργίας του, μεταξύ κόκκινου, κίτρινου, πράσινου, μπλε, μωβ και λευκού.

 

 

Το alter eGo Α1 θα σας ενθουσιάσει με τη μοντέρνα εμφάνισή του ενώ μπορείτε το προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στυλ επιλέγοντας από 5 χρωματικούς συνδυασμούς: Άσπρο-Μαύρο, Άσπρο-Κόκκινο, Γκρι-Μαύρο, Μαύρο, Ασημί.

Προμηθευτείτε το με 29,90 ευρώ στο εξειδικευμένο δίκτυο καταστημάτων της alter eGo!

Συνδυασμός Α1 με υγρά ELGRECO

Συνδυάστε το καινοτόμο A1 της altereGo με την εντυπωσιακή σειρά Ελληνικών υγρών αναπλήρωσης EL GRECO Liquid που σχεδιάστηκαν με στόχο την ισορροπία ανάμεσα σε ποιότητα, απόλαυση και τιμή!

Επιλέξτε από μια τεράστια γκάμα γεύσεων που πιστοποιούνται από τα πανεπιστήμια

Θεσσαλίας και Κρήτης και θα καταλάβετε ότι δεν είναι τυχαία πρώτα σε πωλησεις !

http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/elgrecoliquid.html