Ξεχωρίζουν οι πρώτοι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός-Ατρόμητος και Ξάνθη-ΠΑΟΚ, για τους οποίους προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Στο Κύπελλο Ισπανίας γίνονται οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης, Αλαβές-Θέλτα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη την εμβόλιμη αγωνιστική της Ligue 1 και 3 αγώνες της Serie Α, ανάμεσά τους και το ντέρμπι Ρόμα-Φιορεντίνα.

Το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχει και 2 Super Paroli, που απογειώνουν τις αποδόσεις. Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας.

Το πρώτο Super Paroli της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου (έως 21:45) έχει τις νίκες της Μπάγερν, της Ρόμα και της Μπαρτσελόνα. Τα τρία αυτά φαβορί δίνουν συνολική απόδοση 2,44. Το Super Paroli ανεβάζει την απόδοσή τους στο 2,9 (19% αύξηση απόδοσης).

Το δεύτερο Super Paroli της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου (έως 19:00) περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Κροτόνε-Γιουβέντους, Ντόρτμουντ-Χέρτα και Μαρσέιγ-Γκινγκάμπ. Τα τρία over 2,5 δίνουν απόδοση 4,16 η οποία ανεβαίνει στο 4,75 (14% αύξηση απόδοσης), παίζοντας τη συγκεκριμένη τριάδα με το Super Paroli του ΟΠΑΠ.

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν τα Super Paroli είναι ότι οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες. Τo πρώτο Super Paroli θα πληρώσει 2,9 και το δεύτερο 4,75 ακόμη κι αν υποχωρήσουν οι αποδόσεις των συγκεκριμένων σημείων και over 2,5.

Εxtra κέρδη από 10% έως 100% μοιράζει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και στο μπάσκετ με το Mega Booster. Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague και το NBA οι τυχεροί του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ διεκδικούν bonus +10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω!

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει επιπλέον κέρδη χάρη στο Super Paroli και το Mega Booster, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές.