Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20 & 21 Μαΐου το τουρνουά θα συνεχιστεί στο Καρπενήσι και τον Προβατά Σερρών, το επόμενο Σαββατοκύριακο 27 & 28 Μαΐου σε Νίκαια και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ενώ η πρώτη φάση του τουρνουά ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Ιουνίου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Από τις 18 Μαρτίου, που ξεκίνησε το φετινό τουρνουά, μέχρι σήμερα, το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 έχει διεξαχθεί σε 9 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Σχεδόν 4.500 παιδιά και έφηβοι αγκάλιασαν το μπάσκετ, βγήκαν από το σπίτι και το κυριότερο χάρηκαν το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβαλαν αμέτρητα καλάθια, ακολουθώντας το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Εκτός από τα δώρα που δίνει το MILKO κάθε Σαββατοκύριακο στους νικητές της κάθε διοργάνωσης, στις 7 Ιουνίου θα γίνει η 1η κλήρωση, μεταξύ των νικητών των 14 τουρνουά, και θα δοθούν ως έπαθλα 10 διπλά εισιτήρια για το τουρνουά Ακρόπολις που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (23-25/8), 10 δωροεπιταγές αθλητικών ειδών, ενώ 2 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος, να βγάλουν φωτογραφίες με τους παίκτες και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα, υπογεγραμμένα από αυτούς.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του MILKO από τη ΔΕΛΤΑ : www.milko.gr.