Facebook Pixel Την πυροβόλησε τρεις φορές μέσα στο σπίτι της!
Life
| 2013-05-30 19:26:00

Την πυροβόλησε τρεις φορές μέσα στο σπίτι της!

Την πυροβόλησε τρεις φορές μέσα στο σπίτι της!

Οι δυο άνδρες πήγαν μαζί στο σπίτι της άτυχης 41χρονης για να της ζητήσουν το λόγο. Ο ένας από τους δύο θεωρούσε ότι είναι υπεύθυνη για μια κλοπή στο σπίτι του. Δεν δίστασαν να την πυροβολήσουν τρεις φορές.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη. Οι δύο δράστες πίστεψαν ότι ζει. Την έβγαλαν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα προκειμένου να την βρει κάποιος και να την μεταφέρει σε νοσοκομείο. Για την άτυχη γυναίκα ήταν όμως αργά. Είχε ήδη χάσει τη ζωή της όταν έφτασαν οι διασώστες ειδοποιημένοι από τους περίοικους.

Από τη στυγερή δολοφονία πέρασαν σχεδόν έξι μήνες. Η εισβολή στο σπίτι της γυναίκας έγινε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν στοιχεία πως ο δράστης είναι γνώριμος του θύματος ωστόσο δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον δράστη.
Πλέον τα στοιχεία οδήγησαν σε έναν 32χρονο Γεωργιανό κάτοικο Άνω Κυψέλης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος είχε πέσει θύμα ληστείας για την οποία θεώρησε υπεύθυνη της άτυχη γυναίκα. Για τον λόγο αυτό είχε πάει με έναν ακόμη ομοεθνή του στο σπίτι της. Ήθελε να του αποκαλύψει που βρίσκονται τα κλοπιμαία. Τότε ξέσπασε ο καυγάς και ο 32χρονος τράβηξε όπλο.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το διαμέρισμα του 32χρονου δυο μαχαίρια και μια βουλγαρική ταυτότητα με τα στοιχεία τρίτου. Ο δράστης είχε συλληφθεί, κατά το παρελθόν, για κλοπές και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags