Facebook Pixel Η 13χρονη, ο Αλβανός και το βιβλίο της Α' Γυμνασίου (ΦΩΤΟ)
Life
| 2013-05-31 16:03:00

Η 13χρονη, ο Αλβανός και το βιβλίο της Α' Γυμνασίου (ΦΩΤΟ)

Η 13χρονη, ο Αλβανός και το βιβλίο της Α' Γυμνασίου (ΦΩΤΟ)

Μεγάλος θόρυβος έχει δημιουργήσει η υπόθεση του εξαφανισμού της 13χρονης Χριστίνας, η οποία τελικά “κλέφτηκε” με 23χρονο Αλβανό στην Καβάλα.

Πολλοί τα έριξαν στον Αλβανό αφού ως ενήλικος και 10 χρόνια μεγαλύτερος αποπλάνησε μία ανήλικη. Η ελληνική κοινωνία ξύπνησε ξαφνικά και δεν μπορεί να καταλάβει, πώς τα φτιάχνει μια 13χρονη με έναν 23χρονο.

Πολύ εύκολα, είναι η απάντηση. Με τα μηνύματα που παίρνουν τα παιδιά από τα νέα σχολικά τους βιβλία, τα οποία μολύνουν τις ψυχές τους με μπούρδες. Πρόκειται για ένα έγκλημα που συντελείται τα τελευταία χρόνια .

Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Βιβλίο της Ά γυμνασίου, παρουσιάζει δεσμό 15χρονης με 25χρονο ηλεκτρολόγο, ως “πρώτο έρωτα” με ρομαντική διάθεση! Το βιβλίο και το κείμενο απευθύνεται σε 13χρονα παιδιά…

Το κείμενο, το οποίοβρίσκεται σε ενότητα του τετραδίου εργασιών της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ά Γυμνασίου (13 χρονών) (Ενότητα 2η, σελίδα 16, κείμενο 6 [Οσάκις] ), μιλάει για τον Σάκη τον ηλεκτρολόγο (20-25 χρονών) που τα έφτιαξε με μια 15χρονη μαθήτρια την Αλέκα και καταγράφηκε ως ο πρώτος έρωτας της τάξης της.

Με απλά λόγια, το κείμενο προωθεί έμμεσα το δεσμό μίας ανήλικης με έναν ενήλικο, κάτι το οποίο είναι ποινικό αδίκημα.

Οπότε, δεν φταίει μόνο ο Αλβανός. Φταίνε πολύ σημαντικότεροι παράγοντες. Όταν η ελληνική κοινωνία ανέχεται βιβλία τύπου... Ρεπούση (βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και διάσημη συγγραφέας για την ιστορική προσέγγιση της Μικρασιατικής καταστροφής για τον συνωστισμό των Ελλήνων στη Σμύρνη), είναι βέβαιο πως θα συμβαίνουν πιο συχνά τέτοια περιστατικά...

Διαβάστε το κείμενο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags