Facebook Pixel Σκότωσαν τον απαγωγέα πριν σφάξει το δίχρονο κορίτσι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-07-01 12:59:00

Σκότωσαν τον απαγωγέα πριν σφάξει το δίχρονο κορίτσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκότωσαν τον απαγωγέα πριν σφάξει το δίχρονο κορίτσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματική η διάσωση του κοριτσιού ηλικίας 2 μόλις ετών! Συγκλονίζουν οι σκηνές που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε SUPERMARKET. Nεκρός ο ψυχικά διαταραγμένος δράστης που απειλούσε να σφάξει το κοριτσάκι δύο ετών που απήγαγε από τη μητέρα του…

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, στις 17 Ιουνίου, αλλά μόλις πριν λίγες ώρες η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες αλλά και τα πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του SuperMarket.

 Όλα άρχισαν όταν ο 37χρονος Sammie Lamont Wallace εισέβαλε στο κατάστημα και έσπειρε τον τρόμο στους πελάτες, αρπάζοντας τους προσωπικά είδη υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να αρπάξει το δίχρονο κοριτσάκι από το καρότσι της μητέρας του.

Οι πελάτες κάλεσαν την αστυνομία η οποία έφτασε σε ένα λεπτό. Ο απαγωγέας κάθισε σε μια καρέκλα και τον πλησίασε ο διαπραγματευτής της αστυνομίας, από τον οποίο ο απαγωγέας ζήτησε τρελά αιτήματα δείγμα της διαταραγμένης κατάστασης της ψυχικής του υγείας.

Το δίχρονο κοριτσάκι αν και ήρεμο μέχρι τότε, άρχισε να κλαίει εξαιτίας του ότι ο Wallaceάρχισε να την σφίγγει ενώ απείλησε να την σφάξει...βάζοντας της το μαχαίρι στο λαιμό. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να του αποσπάσουν την προσοχή και να τον κάνουν να στρέψει το βλέμμα του αλλού. Στα λίγα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν ο διαπραγματευτής πλησίασε τον απαγωγέα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι από κοντινή απόσταση…

Όπως αποκάλυψε η οικογένεια του απαγωγέα, ο Wallace είχε συχνά ξεσπάσματα εξαιτίας ψυχικών διαταραχών και ήταν έγκλειστος στις φυλακές του Τέξας από το 2001 έως το 2011. Στις αρχές της χρονιάς εγκατέλειψε το Τέξας και μετακόμισε στην Οκλαχόμα, αφού όπως ισχυρίζονταν: «Ένα φάντασμα είχε στοιχειώσει το διαμέρισμα του».

Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του ενώ η τοπική αστυνομία δικαιολόγησε πλήρως την πρωτοβουλία του αστυνομικού να σκοτώσει τον απαγωγέα και χαρακτήρισε τον αστυφύλακα David Huff ως «τοπικό ήρωα».

Πηγή: kamarinia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags