Facebook Pixel Sportdog.gr | Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτό ήταν το πρώτο τηλεφώνημα του δολοφόνου από τις φυλακές (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-06-27 19:21:00

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτό ήταν το πρώτο τηλεφώνημα του δολοφόνου από τις φυλακές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτό ήταν το πρώτο τηλεφώνημα του δολοφόνου από τις φυλακές (ΒΙΝΤΕΟ)

Για προμελετημένο έγκλημα κάνει λόγο ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζοντας στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωτόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος της Καρολάιν Κράους στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Σε βίντεο της ΕΡΤ, ο 32χρονος πιλότος, τελείως ανέκφραστος, μόλις έχει τελειώσει το τηλεφώνημά του από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στην ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Κατεβάζει το ακουστικό και να επιστρέφει στο κελί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στους γονείς του και τον δικηγόρο του.

 

 

Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: «Θεωρώ ότι ήταν προμελετημένο έγκλημα»

 

Για προμελετημένο έγκλημα κάνει λόγο ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζοντας στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωτόπουλο στα Γλυκά Νερά.

 

«Δεν πείθομαι ότι είναι έγκλημα εν βρασμώ, ερωτικού πάθους. Θεωρώ ήταν προμελετημένο. Δεν ξέρω αν συνδέεται με άλλο έγκλημα που ακούγεται, αλίμονο αν έχει σχέση. Αν έχουν βάση όσα ακούγονται, πρέπει να ερευνηθούν και να δοθούν απαντήσεις. Εύχομαι ο ανακριτής να έχει κουράγιο να φτάσει στο τέλος και να μαθευτεί η αλήθεια, για να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags