Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκαλύψεις Κούγια: "Αθώα η Πισπιρίγκου, δεν θα γίνει ούτε δίκη - Έκρυψαν την αλήθεια για τα παιδιά" (Vid)
Life
| 2022-12-30 15:51:00

Αποκαλύψεις Κούγια: "Αθώα η Πισπιρίγκου, δεν θα γίνει ούτε δίκη - Έκρυψαν την αλήθεια - Πήγε FBI"!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Κούγια: "Αθώα η Πισπιρίγκου, δεν θα γίνει ούτε δίκη - Έκρυψαν την αλήθεια - Πήγε FBI"!

"Έπασε από κίρρωση του ήπατος και δεν το είπε κανείς. Γι' αυτό ανέλαβα την υπόθεση, είναι ένα πολύ φυσιολογικό κορίτσι και το γνώρισα πολύ αργά"!

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου τη μητέρα των τριών νεκρών από την Πάτρα που κατηγορείται για τους θανάτους τους μίλησε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας επισημαίνοντας πως θα αθωωθεί, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχουν γίνει γνωστά τα ιατρικά στοιχεία για τα άτυχα παιδιά!

Μιλώντας στο Action24 ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η κυρία Πισπιρίγκου γέννησε και έχασε τρία παιδιά, τα δύο από τα τρία έχασαν τη ζωή τους στα νοσοκομεία. Η κυρία Πισπιρίγκου, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια, δεν πίστεψε όσα τους είπαν και έκανε μήνυση στους γιατρούς!

Πεθαίνει ακολούθως το βρέφος, για το οποίο κανείς δεν είπε ότι έπασχε από κίρρωση του ήπατος και το άλλο από καρδιά. Κανείς δεν τα είπε γιατί δεν τους βόλευε.

Κι έρχονται ξαφνικά, επειδή πέθαναν τρία παιδιά, να φτιάχνουν σενάρια χωρίς να λένε ότι υπάρχουν πραγματοσύνες. Είναι δυνατόν η μάνα να σκότωσε τα παιδιά της και να πηγαίνει στη δικαιοσύνη και να ζητάει να γίνει έλεγχος, ώστε να βρουν από τι πέθανε το παιδί;».

Και έκλεισε λέγοντας: «Τα παιδιά παρακολουθούνταν μόνιμα, υπάρχουν ιατρικοί φάκελοι. Έμεινε σαν το σκυλί στο αμπέλι μία γυναίκα και έβγαιναν οι ψυχίατροι και έναν αναλύσεις στην τηλεόραση. Κι έλεγαν ότι σκοτώνει τα παιδιά. Μιλάμε για ένα φυσιολογικό κορίτσι, όταν το γνώρισα εγώ, αλλά αργά. Θα ζητήσω αναβολή της υπόθεσης και σε αυτή τη δική και στην επόμενη, αν γίνει δίκη, γιατί πιστεύω θα απολαγεί διά βουλεύματος. Ανέλαβα την υπόθεση για να βοηθήσω την δικαιοσύνη και την ελληνική κοινωνία»

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags