Σε εξέλιξη είναι η έρευνα των Αρχών για τα επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας 07/08 στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στα οποία Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τη βοήθεια Ελλήνων συνεργών τους, επιτέθηκαν σε φιλάθλους των κιτρινόμαυρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Από την ΕΛ.ΑΣ θεωρείται δεδομένο ότι στη δολοφονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν έχουν συλληφθεί όλα τα άτομα τα οποία συμμετείχαν, με τις Αρχές να ψάχνουν τουλάχιστον 10 – 12 ακόμη άτομα, Κροάτες και Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενημέρωση ότι αυτά τα άτομα προσπαθούν να κρυφτούν μέχρι να «κάτσει η σκόνη» από την υπόθεση και να μπορέσουν στη συνέχεια να διαφύγουν.

Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των κινητών τηλεφώνων των συλληφθέντων για να βρουν τα στοιχεία και τους συνδέσμους που είχαν στην Αθήνα.

Σε επιφυλακή η αστυνομία για να αποτρέψει πιθανή νέα άφιξη Κροατών χούλιγκαν

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 19/08 θα γίνει ο δεύτερος αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τον τρίτο προκριματικό γύρο των ομίλων του Champions League, με την ΕΛ.ΑΣ να βρίσκεται επί ποδός για να αποτρέψει πιθανή νέα άφιξη Κροατών χούλιγκαν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δυνάμεις της Αστυνομίας αναμένεται να αυξηθούν το Σάββατο στα σύνορα.

Πηγή: Megatv.com