Ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Προτού απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του Mega, ο Σταύρος Γεωργόπουλος θέλησε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Μιχάλης μάλωνε όσους βλασφημούσαν μέσα και έξω από το γήπεδο, γεγονός που μαρτυρά το πόσο ιερό θεωρούσε το μέρος αυτό.

«Η οικογένεια όπως καταλαβαίνετε είναι εξοργισμένη με αυτούς που επέτρεψαν σε αυτό το δολοφονικό τάγμα να διασχίσει την μισή Ελλάδα και να φτάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ‘συγγνώμη’ που ακούστηκε από όλα τα επίσημα χείλη νομίζουμε είναι ψεύτικη και προσχηματική. Ειδικά από την πλευρά των Κροατών μελών της κυβέρνησης, θα έλεγα ότι η στάση τους είναι και προκλητική. Αντί να συνεργαστούν με τις ελληνικές Αρχές, ήρθαν εδώ να ζητήσουν και εξηγήσεις και διεκδίκησαν και λυπάμαι για την υποτακτική στάση της ελληνικής Πολιτείας» δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος.

«Αυτό που με εντυπωσιάζει και θεωρώ πως θα είναι και το πιο επιβαρυντικό στοιχείο για τους κατηγορουμένους είναι πως αφού διένυσαν 1500 χλμ δεν σκέφτηκαν καν να ξεκουραστούν μία ώρα, έσπευσαν να επιτεθούν με δολοφονικές διαθέσεις σε όποιον βρισκόταν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτοί έπειτα από 1500 χλμ πήγαν να σκοτώσουν και τώρα ζητάνε εξηγήσεις, θέλουν και τα ρέστα» είπε ο κ. Γεωργόπουλος.

Ολοκληρώνοντας ανέφερε πως οι Κροάτες υπουργοί συμπεριφέρονται σαν να έχουν συλληφθεί ορισμένοι «φιλήσυχοι τουρίστες».