Facebook Pixel Αποκάλυψη - σοκ από Μπαλάσκα: ’’Πήραν ρούχα της ομάδας και έφυγαν αμέσως μαζί με τους αθλητές’’! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-12-09 21:30:00

Αποκάλυψη-σοκ από Μπαλάσκα για Ρέντη: "Πήραν ρούχα της ομάδας και έφυγαν αμέσως μαζί με τους αθλητές"! (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη-σοκ από Μπαλάσκα για Ρέντη: "Πήραν ρούχα της ομάδας και έφυγαν αμέσως μαζί με τους αθλητές"! (Vid)

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής έδωσε είδηση που ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση του τραυματισμού του αστυνομικού στο Ρέντη.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακό με τον Μάνεση» και αποκάλυψε ότι υπήρξαν οπαδοί οι οποίοι βρήκαν τον τρόπο να αποχωρήσουν από το «Μελίνα Μερκούρη» μαζί με τις ομάδες!

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ψάχνουμε ψύλλο στα άχυρα ή καλύτερα βελόνα στα άχυρα, αφού το βιντεοληπτικό υλικό είναι φτωχό. Υπάρχει πληροφορία στην ελληνική αστυνομία, πρώτη φορά ακούγεται από αυτή εδώ την εκπομπή, ότι υπήρξαν άτομα, που έφυγαν αμέσως και πήγαν στα αποδυτήρια, πήραν τσάντες και αθλητικό υλικό, ντύθηκαν και βγήκαν μαζί με τους αθλητές! Είναι κάτι που θα ελεγχθεί. Μπορεί να είναι και αυτοί που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και να έφυγαν σαν κύριοι με τους αθλητές, οι οποίοι έφυγαν από άλλη θύρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγανάκτησε και ο Τσουκαλάς για Ρέντη: "Σας το είχα πει, είναι κόκκινη γραμμή - Αυτοί οι 50 μπαχαλάκηδες"! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags