Facebook Pixel ’’Βράζει’’ ο Γουμενίδης για το σκηνικό του Ρέντη - ’’Βγάζω σπυριά - Θέλω όλοι εσείς οι instagrammers...’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-12-10 20:04:00

’’Βράζει’’ ο Γουμενίδης για το σκηνικό του Ρέντη - ’’Βγάζω σπυριά - Θέλω όλοι εσείς οι instagrammers...’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
’’Βράζει’’ ο Γουμενίδης για το σκηνικό του Ρέντη - ’’Βγάζω σπυριά - Θέλω όλοι εσείς οι instagrammers...’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε ο γνωστός παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής Νάσος Γουμενίδης δεν παρέλειψε να σχολιάσει το περιστατικό του Ρέντη, όπου ένας αστυνομικός χαροπαλεύει μετά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας! Ο Γουμενίδης στάθηκε στη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και έκανε κάλεσμα στους instagrammers ψέγοντάς τους για επιλεκτική ευαισθησία.

Αναλυτικά όσα είπε ο παρουσιαστής:

«Είπαμε από την αρχή ότι ένα 18χρονο παιδί, γεννημένο το 2005, ήταν αυτό το οποίο πυροβόλησε με ανθρωποκτόνο διάθεση τον αστυνομικό, ο οποίος χαροπαλεύει. Γεννημένο το 2005! Η προσωπική ιστορία του αστυνομικού είναι συγκλονιστική. Ένα παιδί το οποίο ήταν πρόωρο, γεννήθηκε 1.200 γραμμάρια και σήμερα η μάνα του καλείται να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ένα παλικάρι το οποίο πάλεψε να γεννηθεί, πάλεψε να μεγαλώσει και σήμερα χαροπαλεύει γιατί πήγε απλά να κάνει το καθήκον του.

Θέλω όλοι εσείς οι instagrammers εκεί έξω και οι ευαισθητοποιημένοι μεμονωμένα να σκεφτείτε ότι ένα παιδί χαροπαλεύει! Να μην ευαισθητοποιείστε μόνο για εκείνους που τους θεωρείτε αδύναμους ή από επιλογή θεωρούνται, από κάποιους, κοινωνικά παρεκκλίνοντες. Να μην ευαισθητοποιείστε μόνο για εκείνους που έχουν δεχθεί ρατσιστική βία, που μαζί σας είμαι. Να ευαισθητοποιείστε όμως και για τους αστυνομικούς μας. Για αυτούς που είναι εκεί για να μας φυλάνε όλους. Εμάς, τα παιδιά μας, τα παιδιά των παιδιών μας. Αυτή η επιλεκτική ευαισθητοποίηση εμένα με ενοχλεί! Ανατριχιάζω! Βγάζω σπυριά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύβος ερρίφθη: Ο Μητσοτάκης αποφάσισε να κλείσει τα γήπεδα - Σφοδρές αντιδράσεις των ομάδων!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags