Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τα πρόσωπα που φαίνεται να πρωταγωνίστησαν στα αιματηρά επεισόδια στο Ρέντη με τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού μετά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας.

Φαίνεται οι αρχές να έχουν εντοπίσει γενετικό υλικό και αποτυπώματά του μάνατζερ γνωστού τράπερ στον εκτοξευτήρα της φωτοβολίδας που τραυμάτισε τον αστυνομικό. Μάλιστα εμπλοκή στα επεισόδια έχει και ο 16χρονος αδερφός του 18χρονου καθώς βρέθηκε DNA του σε φωτοβολίδα.

Η δικηγόρος του μάνατζερ, Ελισσάβετ Πούλιου μίλησε στην εκομπή για την φερόμενη εμπλοκή του εντολέα της.

«Οι πληροφορίες είναι ανακριβείς. Ο εντολέας μου είναι λευκού ποινικού μητρώου. Δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση του Ρέντη. Ένα πανό πέρασε στο γήπεδο και τίποτε άλλο. και είμαι βέβαιη ότι θα βρεθούν στοιχεία που θα το καταδείξουν αυτό. Διότι δεν μπορεί να μην υπάρχει βίντεο που να τον δείχνει ότι είναι μόνο με ένα πανό κα με τίποτα άλλο στα χέρια», είπε αρχικά η κ. Πούλιου.

Δημοσιογράφος: έχει βρεθεί πυρίτιδα στα χέρια του ή όχι;

«Δεν γνωρίζω. Εμάς δεν μας έχει καλέσει κανείς. Μπορώ όμως να σας απαντήσω γιατί τον ρώτησα και εγώ όταν είδα το δημοσίευμα για την πυρίτιδα. Δεν έχει πιάσει οτιδήποτε που να έχει σχέση με πολεμοφόδια. Δηλαδή κροτίδες, μολότοφ. Δεν έχει αγγίξει, δεν έχει έρθει σε επαφή με τέτοια αντικείμενα. Ως εκ τούτου, αν έχει βρεθεί πυρίτιδα, θα το δούμε στην πορεία».

Δημοσιογράφος: Γιατί η αστυνομία τον εμπλέκει στα επεισόδια;

«Ποια αστυνομία; Εγώ δεν έχω δει καμία αστυνομία να έρθει να τον εμπλέξει. Η αστυνομία δεν τον έχει καλέσει αυτή τη στιγμή κάπου να δώσει εξηγήσεις, γι΄αυτά που λέτε. Όταν τον καλέσει θα τις δώσει»

«Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση» λέει ο μάνατζερ του τράπερ

Η μόνη μου εμπλοκή στην υπόθεση του Ρέντη είναι ένα πανό που μετέφερα στο γήπεδο και τίποτα άλλο. Δεν ήμουν εκεί όταν έγιναν τα επεισόδια, αλλά σε γνωστό fast food. Έχω λευκό ποινικό μητρώο και απορώ, γιατί κάποιοι με παρουσιάζουν ως κακοποιό. Λυπάμαι για τον άτυχο αστυνομικό, εύχομαι να γίνει καλά, αλλά επαναλαμβάνω, δεν έχω καμία εμπλοκή στην υπόθεση αυτή. Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση», δήλωσε ο μάνατζερ.