ΕΛΑΣ: Στον εντοπισμό παράνομου χώρου συγκέντρωσης οπαδών του Παναθηναϊκού στον Βύρωνα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο χώρος λειτουργούσε χωρίς τις απαραίτητες άδειες τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2024 ως γραφείο συνδέσμου φιλάθλων. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του μισθωτή του ακινήτου για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, καθώς είχε εγκαταστήσει σύστημα καμερών που κατέγραφε την κίνηση πεζών εκτός του χώρου.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή ειδικών αστυνομικών δυνάμεων. Κατά την έρευνα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του οικήματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 55 σπρέι διαφόρων χρωμάτων, αυτοκόλλητα και μαγνητάκια με οπαδικό περιεχόμενο, καθώς και τρεις κάμερες ασφαλείας με καταγραφικό μηχάνημα.
Παράλληλα, αστυνομικοί του αρμόδιου Τμήματος προχώρησαν στη σφράγιση του χώρου, ενώ η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στην εισαγγελική Αρχή.
Πηγή: NEWS24/7
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο