Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρίλερ στην Πάτρα – Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ιατροδικαστή
Life
| 2023-02-06 19:35:00

Θρίλερ στην Πάτρα – Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ιατροδικαστή

Sportdog Team
Θρίλερ στην Πάτρα – Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ιατροδικαστή

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου κάθεται στο εδώλιο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο των άλλων δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας.

Η Realnews αποκαλύπτει την κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια ο γνωστός ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, στον οποίο απευθύνθηκαν η κατηγορούμενη και ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, μετά τον θάνατο της Μαλένας, στις 13 Απριλίου 2019.

«Οι δύο γονείς είχαν έρθει στο γραφείο που διατηρούσα, για να μου φέρουν γνωματεύσεις που είχα ζητήσει. Σε εκείνη τη συνάντηση, τους είχα πει ότι δεν μπορώ να προσδιορίσω αιτία θανάτου και ότι θα ζητήσω νέες εξετάσεις. Με πήρε ξανά τηλέφωνο η μητέρα του παιδιού, δεν θυμάμαι πότε, για να με ρωτήσει για τις εξετάσεις. Και ο πατέρας με πήρε τηλέφωνο, κάποιες φορές, μετά τον θάνατο του τρίτου παιδιού τον Φεβρουάριο του 2022. Ο πατέρας μού ζήτησε να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση όχι στην Αθήνα, αλλά στην Πάτρα, και του είπα ότι δεν γίνεται γιατί θα πρέπει να απευθυνθεί στον εισαγγελέα, καθώς εκείνος αποφασίζει, από όσο γνωρίζω, εάν θα μπορούσε να αλλάξει η εντολή». Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags