Facebook Pixel Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό - Ο ένας νεκρός είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου (Vid)
Life
| 2023-06-08 09:14:00

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό - Ο ένας νεκρός είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου

Sportdog Team
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό - Ο ένας νεκρός είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την διπλή εκτέλεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, χθες, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, άγνωστοι «γάζωσαν» με καλάσνικοφ δύο άνδρες κάτω από το σπίτι του ενός στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό. 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένα μαύρο τζιπ πλησίασε τα θύματα, τα οποία φέρονται να είχαν συγγενική σχέση, την ώρα που πάρκαραν στο γκαράζ του ενός. Πριν προλάβει ο οδηγός να βγει από το αυτοκίνητό του, τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Ο δεύτερος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι δράστες τον εντόπισαν από τις κηλίδες αίματος σε ένα υπόγειο γκαράζ σε διπλανή πολυκατοικία και τον αποτελείωσαν. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags