Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκτέλεσαν με 40 σφαίρες τον "Ράμπο" στον Κορύδαλλο - Είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου (Vid)
Life
| 2023-06-08 14:12:00

Εκτέλεσαν με 40 σφαίρες τον "Ράμπο" στον Κορύδαλλο - Είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου (Vid)

Sportdog Team
Εκτέλεσαν με 40 σφαίρες τον "Ράμπο" στον Κορύδαλλο - Είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου (Vid)

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, που πιθανόν σχετίζονται με τα πρόσφατα συμβόλαια θανάτου

Άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης (7/6) «γάζωσαν» με καλάσνικοφ δύο άνδρες, οι οποίοι εξέπνευσαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη στις 23:18, όταν πέρασε ένα μαύρο τζιπ, από το οποίο οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον δύο ανδρών, οι οποίοι βρίσκονταν σε σταθμευμένο όχημα, μπροστά από πολυκατοικία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, που πιθανόν σχετίζονται με τα πρόσφατα συμβόλαια θανάτου.

Τα θύματα

Ο ένας εκ των δύο είχε μάλιστα συλληφθεί για την εμπλοκή του σε σοβαρή υπόθεση οπαδικής βίας και είχε το παρατσούκλι «Ράμπο» ή «ταξιτζής».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε συλληφθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού, το 2007.

 

Μάλιστα είχε απασχολήσει τις Αρχές και για άλλες υποθέσεις που σχετίζονταν με την νύχτα.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ τα θύματα ήταν άνθρωποι της νύχτας που φέρονται να εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου.

Δυο καλάσνικοφ και 40 βολίδες

Σύμφωνα με το OPEN οι δράστες της δολοφονίας των δυο ανδρών στον Κορυδαλλό χρησιμοποίησαν δυο καλάσνικοφ, ενώ η αστυνομία έχει βρει ως τώρα στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης 40 βολίδες.

 

Βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο

Γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως είδε δύο μοτοσικλετιστές έξω από το σπίτι της και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να ήταν μέλη της υποστηρικτικής ομάδας των εκτελεστών. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο που δεν είχε δηλωθεί κλοπή και αφού του έβαλαν φωτιά στην περιοχή του Σκαραμαγκά, εξαφανίστηκαν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags