Facebook Pixel Γιώργος Καραϊβάζ - Greek Mafia: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο Καραϊβάζ - Η πρόβλεψή του πριν τον θάνατό του - Θα χυθεί πολύ αίμα στην Ελλάδα!
Life
| 2023-06-10 16:12:00

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο Καραϊβάζ - Η πρόβλεψή του πριν τον θάνατό του - Θα χυθεί πολύ αίμα στην Ελλάδα!

Sportdog Team
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο Καραϊβάζ - Η πρόβλεψή του πριν τον θάνατό του - Θα χυθεί πολύ αίμα στην Ελλάδα!

Ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος ήξερε πολύ καλά τι θα γίνει και το είχε αποκαλύψει. Γνώριζε πως θα χυθεί αίμα και μάλιστα πολύ στην Ελλάδα…

Αιματηρής επίθεσης με δύο νεκρούς συνέβη στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό, όπου στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες.

Δίπλα ήταν άλλο ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart, ενώ εντός υπογείου γκαράζ βρέθηκε και δεύτερος άνδρας θανάσιμα τραυματισμένος.

Οι δράστες της επίθεσης που φέρονται να άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ διέφυγαν με μαύρο τζιπ, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν η επίθεση να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιτόπου πέθανε ο Β.Ρ., ο οποίος είχε βαρύ παρελθόν και ήταν γνωστός ως «Ράμπο» ή «ταξιτζής». Υπήρξε πολύ γνωστός οπαδός μεγάλης ομάδας, ενώ είχε συλληφθεί το 2013 ως κατηγορούμενος στην υπόθεση Φιλόπουλου, του οπαδού του Παναθηναϊκού που είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου σε άγρια συμπλοκή οπαδών τον Μάρτιο του 2007, στη Λεωφόρο Λαυρίου. Στη συνέχεια, φέρεται να είχε εμπλακεί με ανθρώπους της νύχτας. Φέρεται μάλιστα να ήταν «δεξί χέρι» ηγετικού στελέχους της Greek Mafia και να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο το Τμήμα Εκβιαστών όσο και το Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Ο δεύτερος άνδρας, ο Δ.Μ., ο οποίος -κατά πληροφορίες- ήταν γαμπρός του Β.Ρ., τραυματισμένος βαριά, επιχείρησε να διαφύγει σε διπλανή πολυκατοικία, ωστόσο βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο γκαράζ. Το αυτοκίνητο των θυμάτων βρέθηκε γαζωμένο από τις σφαίρες των δολοφόνων, ενώ σφαίρες βρέθηκαν και σε παρακείμενο αυτοκίνητο.

Ακούστε την ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη στο 1.40’’ του παρακάτω βίντεο για όσα είχε πει ο Γιώργος Καραϊβάζ πριν έναν χρόνο και την επιστροφή των «συμβολαίων θανάτου» στη νύχτα και στη Greek Mafia!

 

Κίνδυνος να "τιναχτεί στον αέρα" η υπόθεση της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ - Στον ανακριτή η αδερφή του

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες η αδερφή του δολοφονηθέντα δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας στην υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr.

Ήδη, ο ανακριτής φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να έχει ενημερώσει την αδερφή του Γ. Καραϊβάζ για την ακριβή ημέρα και ώρα που πρέπει να παραστεί προς εξέταση, στο πλαίσιο των ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα και αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ έχουν δηλώσει μέσω της συνηγόρου τους, δικηγόρο Αθηνών, Ρόης Παυλέα, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Στο μεταξύ, προφυλακιστέοι παραμένουν οι δύο κατηγορούμενοι 40 και 48 ετών, για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Οι δύο άντρες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως δεν έχουν σχέση με την ανθρωποκτονία του Γιώργου Καραιβάζ. Μάλιστα σύμφωνα με την υπεράσπιση τους αμφισβητούν τα στοιχεία που επικαλούνται οι αστυνομικές αρχές και κάνουν λόγο για «λογικά άλματα» βάση των οποίων οδηγήθηκαν σύλληψη.

Τα ίδια «ισχνά» στοιχεία

Όπως είχε αποκαλύψει το Documento, έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξέφραζαν αμφιβολίες για τη δικαστική πορεία της υπόθεσης, καθώς φαίνεται ότι ναι μεν  υπήρχαν ενδείξεις για τους φερόμενους ως δράστες, αλλά όχι επαρκείς αποδείξεις που θα μπορούσαν να σταθούν σε ακροατήριο (εάν τελικά η υπόθεση φτάσει μέχρι εκεί).

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, το Documento, τα ίδια στοιχεία είχαν διαβιβαστεί από ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ πριν από έναν και πλέον χρόνο στις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Ωστόσο οι εισαγγελείς έδωσαν εντολή να συνεχιστεί η έρευνα με το σκεπτικό ότι τα στοιχεία ήταν «ισχνά».

Πηγή: documentonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags