Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για την υπόθεση των χούλιγκαν από την Κροατία και αύριο (05/12) αναμένεται να δοθούν συμπληρωματικές εξηγήσεις στους ανακριτές από 40 κατηγορούμενους. Την Τετάρτη (06/12) θα απολογηθούν οι τελευταίοι 20. Αιτήσεις αποφυλάκισης έχουν καταθέσει και οι 102 Κροάτες χούλιγκαν και ζητούν έξοδο τους από τις 21 φυλακές της χώρας που κρατούνται.

Ο Αθανάσιος Καϋμενάκης, δικηγόρος 95 Κροατών κατηγορουμένων δήλωσε: «Εμείς έχουμε επιδείξει αμέριστο σεβασμό στη μνήμη του θανόντος και στην υπόθεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αργά και σταθερά ξετυλίγεται το νήμα τι έχει γίνει, πως έχει γίνει και θα αποδοθεί αυτό που πρέπει να αποδοθεί».

Ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε: «Ουσιαστικά υποβαθμίζεται το κατηγορητήριο από τη στιγμή που δεν έχει κανείς εμπλοκή στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε πράξεις που δεν προβλέπεται η προσωρινή κράτηση. Είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες με την κατάθεση της αιτήσεως της αντικατάστασης της προσωρινής κρατήσεως, όλοι οι κατηγορούμενοι θα είναι ελεύθεροι».