Facebook Pixel Γιατί πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις με Σαββίδη
Life
| 2012-05-18 20:57:00

Γιατί πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις με Σαββίδη

Γιατί πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις με Σαββίδη

Ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να επισκεφτεί την ΕΠΟ τη Δευτέρα, έχοντας στα χέρια του το έμβασμα των 2 εκατ. ευρώ, χρήματα που προέρχονται από το δάνειο του Ιβάν Σαββίδη. Τα χρήματα αυτά, σίγουρα δίνουν καλύτερη εικόνα για τη φετινή χρήση, αλλά δεν καλύπτουν το φάσμα της βιωσιμότητας, κάτι το οποίο αναφέρει συνεχώς η ΕΠΟ.

Για να είναι απολύτως καλυμμένος ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται τη συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη γιατί είναι κοινό μυστικό πως οι πιέσεις που δέχεται σήμερα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, έχουν να κάνουν με τη διάθεση της ομοσπονδίας να γλιτώσει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό από τα χειρότερα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας, θέλει τη Δευτέρα να πάρει στα χέρια του το έμβασμα, να περάσει από την επιτροπή και αμέσως μετά να κινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις διαδικασίες για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από τον ομογενή επιχειρηματία.

Το περιθώριο που υπάρχει είναι μίας εβδομάδας, αφού τότε αναμένεται να περάσει ο ΠΑΟΚ από το δευτεροβάθμιο όργανο της επιτροπής αδειοδότησης.

Η εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ δύσκολη και θα πρέπει άπαντες να κινηθούν γρήγορα έτσι ώστε αν πραγματικά υπάρχει πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να αγοράσει την ομάδα, αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags