Ο "Σβούρας" ταξίδεψε σε ευρωπαϊκή χώρα για να κλείσει ποδοσφαιριστή που αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου. Έναν από τους τρεις – τέσσερις με τους οποίους έχουν ήδη γίνει επαφές και θεωρούνται πρώτες επιλογές.
Πρώτος στόχος του Κωνσταντινίδη ήταν να διαπιστώσει αν ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα ελεύθερος χωρίς δέσμευση με την ομάδα που αγωνίζονταν. Αυτό μάλλον ισχύει γιατί ο συγκεκριμένος έχει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Όλοι ξέρουν ότι αυτές οι συμφωνίες δεν ισχύουν και από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε την διετία μπορεί να μείνει ελεύθερος.
Το κακό είναι ότι οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου ξεφεύγουν πολύ από τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Αυτός ο παίκτης δεν ρίχνει το κασέ του, επικαλούμενος μάλιστα και άλλες μεγάλες προτάσεις που έχει δεχθεί αυτή την περίοδο.
Το θέμα κόλλησε και ίσως επανεξεταστεί στην πορεία, όπου θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσεγγίσει οικονομικά έναν ποδοσφαιριστή που έχουν εγκρίνει διοίκηση και τεχνική ηγεσία.
Πηγή: paok24.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο